Verkkaisuuden filosofiaa

26,55 € OVH: 29,50 €
Tilattavissa
SKU
9789522472649
Verkkaisuuden filosofia -kirjassa luodataan hitaan elämän historiaa. Niin ikään pohditaan kontemplaatiota ja kurkistetaan pyhiinvaelluksille ja cittaslow-kaupunkeihin.
Vaikka läsnäolo, itsensä kehittäminen ja armollisuus omalle itselle ovat tärkeitä asioita, moni sairastuu kiireeseen ja kuvittelee sen olevan ainoa oikea tapa elää ja olla tehokas. Verkkaisuuden vaihteen valinnut Liisa Väisänen osoittaa, kuinka kiireetön suhtautuminen aikaan ja tekemiseen tuo laatua ja sisältöä elämään. Verkkaisuuden filosofia -kirjassa luodataan hitaan elämän historiaa ja slow-liikkeen eri muotoja – hidasta ruokaa, matkailua ja elämisen taitoa. Niin ikään pohditaan kontemplaatiota ja kurkistetaan pyhiinvaelluksille ja cittaslow-kaupunkeihin. Verkkaisuuden filosofia on elämänasenne, kokonaisvaltainen tapa suhtautua asioihin.


Marco Peretton nelivärikuvitus tarjoaa lukijalle tilaisuuksia pysähtyä lukemansa ääreen.


Liisa Väisänen (fil. tri) on uskonnolliseen taiteeseen erikoistunut taidefilosofi, kulttuurivaikuttaja ja suosittu luennoitsija. Väisäselle myönnettiin vuonna 2009 Pro Arte -mitali ja vuonna 2010 Martti Ahtisaari -mitali. Väisänen toimii matkailuyrittäjänä Italiassa.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Liisa Väisänen
Formaatti nid. 309 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2013 Kirjapaja
Copyright 2019