Perheen pelisäännöt

25,10 € OVH: 27,90 €
Tilattavissa
SKU
9789524925372
Perheen pelisäännöt on käsikirja hyvästä perhe-elämästä

"Kun päätetään yhdessä, tulee kaikkien yhteinen tahto, ja jokainen saa sitä, mistä edes pikkuisen tykkää." (Minea 9v.)

Perheen pelisäännöt on koko perheen voimin tehty hauska ja syvällinen opas hyvästä perhe-elämästä. Kirja on jaettu Suomen perustuslaista muokattuihin pykäliin, joissa käsitellään perheen elämää koko sen laajuudessaan. Mukana kulkevat sitaatit lapsilta saavat sekä hymyilemään, että ajattelemaan.

Kirjan kantavana ideana on vanhempien vetovastuu sekä lasten osallistuminen perheen pelisääntöjen sopimiseen. Perheen pelisäännöt tarkastelee lastenkasvatusta ja perheen yhteistä kasvua mutkattomasta ja omakohtaisesta näkökulmasta

Kirjan tarkoitus on herättää ajatuksia ja keskustelua hyvän perhe-elämän sisällöstä ja merkityksestä. Sääntöjen tarpeellisuudesta huolimatta perheenä elämien ei ole kuitenkaan vain teorioita ja pykäliä. Perheen pelisäännöt on ennen kaikkea luovaa toimintaa, johon sääntöjen inhimillinen soveltaminen ja huumori tuovat elämän makua.

"Minä en kyllä tiedä mistään laatuajasta mitään, mutta se on kivaa, kun yhdessä kokotaan palapelejä ja lähdetään leikkipuistoon, varsinkin silloin, kun jäätelöauto on siellä." (Suvi-Maria 5v.)

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Saikkala Annele
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Happy end
  Happy end
  28,80 € OVH: 32,00 €
 2. Amoria ja huumoria parisuhteeseen
  Amoria ja huumoria parisuhteeseen
  18,00 € OVH: 20,00 €
 3. Kehu lapsi päivässä vihko
  Kehu lapsi päivässä vihko
  3,51 € OVH: 3,90 €
Copyright 2019