Naiseksi joka olet

9,00 € OVH: 10,00 €
Tilattavissa
SKU
9789522472960
Löydä itsesi, aikuinen nainen. Naiseksi joka olet -kirja tarjoaa nykypäivän kiireisille naisille rohkaisevia ja toivoa antavia näkökulmia.
Neljänkympin lähestyessä nainen huomaa, ettei nuoruutta voi pitkittää loputtomiin. Varhaisen keski-iän muutosvaihe voi olla valtava mahdollisuus. Jokaisessa on elämätöntä elämää, joka vaatii toteutumistaan. Nelikymppisyys on aitouskriisi, joka antaa hyvän mahdollisuuden tehdä inventaariota siihen asti eletystä elämästä ja tehdä mielekkäitä päätöksia ja muutoksia. Naiseksi joka olet -kirja antaa näkökulmia näihin pohdintoihin ja rohkaisee ottamaan vastuuta omasta elämästä.


Kaija Maria Junkkari on haastatellut kymmentä taustoiltaan erilaista suomalaista naista, iältään 35-47 -vuotiaita. Mukana on myös kirjoittajan oma, henkilökohtainen tarina.


Kaija Maria Junkkari on suosittu luennoitsija, kouluttaja ja tietokirjailija. Hän toimii myös perheneuvojana, seksuaaliterapeuttina ja työnohjaajana. Hänen muita teoksiaan ovat muun muassa Sielukas nainen ja Läsnä ja lähellä - seksuaalinen viisaus parisuhteessa.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Junkkari Kaija Maria
Formaatti nid. 172 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2012 Kirjapaja
Copyright 2019