Nainen puntarissa - Kuinka tehdä minunkaupat itsensä ja kehonsa kanssa?

26,28 €
Tilattavissa
SKU
9789522472755
Mikä saa meidät uskomaan, ettei ruumiimme kelpaa sellaisena kuin se on? Mikä saa meidät uskomaan, että sitä pitää muokata, rääkätä, taivuttaa, kääntää, vääntää, leikata ja ommella?
Oman ruumiin puutteisiin törmää kaikkialla: naistenlehtiä lukiessa, makuuhuoneessa, vaatekaupassa ja joogatunnilla. Kotona ja kadulla törmäämme kuviin, jotka kertovat tietynlaisesta naiskuvasta. Jotain on kuitenkin pielessä, jos se, miltä näyttää, on tärkeämpää kuin se, miltä tuntuu ja kuka oikeasti on.


Nainen puntarissa on matka ruumiillisuuteen ja itsetuntemukseen. Mustavuori hikoilee sovituskopissa, käy vaateostoksilla, istuu kahvilassa, jumppaa ja laihduttaa. Hän lähestyy ruumiillisuuden teema eri näkökulmista ja miettii miten ystävystyä oman ruumiinsa kanssa. Kirjassa kohtaavat itse koettu ja asiantuntijoiden ajatukset. Ne haastavat jokaisen naisen pohtimaan, miten tehdä minunkaupat kehonsa kanssa.


Nainen puntarissa -kirjan kirjoittaja Jaana-Mirjam Mustavuori on juristi, vapaa kirjoittaja ja hyvinvointikouluttaja, joka on erikoistunut kehon ja mielen vuoropuheluun. Hän on toiminut Voi hyvin -lehden päätoimittajana ja kirjoittanut hyvinvoinnin kysymyksistä yli vuosikymmenen. Häneltä on aiemmin ilmestynyt teokset Elämän juurilla (2007) ja Olemisen talossa (2009).

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Mustavuori Jaana-Mirjam
Formaatti nid. 198 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2012 Kirjapaja
Copyright 2019