Miehen askelissa

7,90 € OVH: 25,90 €
Tilattavissa
SKU
9789516195660
Eero Junkkaala kirjoittaa miehen sielunelämästä suomalaisille miehille. Tosin ei siitäkään suurta haittaa ole, jos kirja päätyy naisten käsiin.

Kouluttaja, kirjailija, TT, Eero Junkkaala pohtii uusimmassa kirjassaan miehen sielun liikkeitä. Elämän mittaisella matkalla mies oppii itsestään ja naisesta, Jumalastakin.

Kirjan esipuhe:

Suomalaisille miehille kirjoitettuja kirjoja ei ole liikaa. Siksi kannatti kirjoittaa vielä yksi. Miehet tosin eivät ole kovin hyviä lukemaan ja tässäkin on se vaara, että tämä joutuu naisten käsiin. Tosin siitä ei olisi suurta haittaa, sillä oppisivat samalla hiukan paremmin ymmärtämään miehen sielunelämää.

Tämä on siis kirja miehen sielunelämästä, sikäli kuin miehellä sellaista on. Lisäksi kirjoitan naisista, autoista, juoksemisesta, uskosta, kirkosta ja Jumalasta. Näiden teemojen kanssa edelleen painiskelen.

Kuten edellisissäkin kirjoissani, olen tässäkin aika henkilökohtainen. Siitä on se etu, että joku voi löytää itsestään samoja piirteitä ja huomata tehneensä samoja mokauksia. Se voi olla myös haitta, sillä kenenkään kokemukset eivät ole aivan yleispäteviä ja omasta itsestä puhuminen voi tuntua ärsyttävältä.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Junkkaala, Eero
Formaatti nid. 171 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2012 Kustannus Oy Uusi tie
Copyright 2019