Kumppanina kurkihirren alla

4,90 € OVH: 21,90 €
Tilattavissa
SKU
9789516193314
Kirjoittajat tiivistävät helposti oivallettavalla tavalla keskeiset havainnot hyvän kumppanuuden perustasta. Jokaisen oma henkilökohtainen matka kipuineen ja löytöineen on innoittanut tämän kirjan syntyä.
Leppäset ja Silventoiset ovat tehneet yhdessä uraauurtavaa ihmissuhdetyötä kohdaten tuhansia pareja elämän iloissa ja kivuissa.

Kirjassa nämä konkarit tiivistävät helposti oivallettavalla tavalla keskeiset havainnot hyvän kumppanuuden perustasta. Jokaisen oma henkilökohtainen matka kipuineen ja löytöineen on innoittanut tämän kirjan syntyä.

Seija on psykoterapeutti, joka työssään kohtaa ihmisen elämän koko kirjon. Sakari on pappi, jota työ on kuljettanut ympäri maailman. Sakarin työ ydinvoimalatyömaalla on luonut näköalan miesten nykypäivän uurastukseen. Helka on pari- ja seksuaaliterapeutti, joka on erikoistunut monikulttuurisuuden tuomiin haasteisiin ihmissuhteissa.

Helkan pitkä työura päiväkodinjohtajana on antanut tarkan näkökulman lapsiperheitten paineisiin. Markku on työyhteisövalmentaja, joka näkee työssään tämän päivän yksilön paineet työn ja perheen pinteessä.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Leppänen Seija ja Sakari, Silventoinen Helka ja Markku
Formaatti sid. 107 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2009 Uusi Tie
Copyright 2019