Kriisituki - Ensiapua onnettomuuksien, katastrofien ja järkyttävien tapahtumien käsittelyyn

50,95 € OVH: 56,60 €
Tilattavissa
SKU
9789518853858
Kriisituki on kirja kaikille, jotka kohtaavat työssään tukea tarvitsevia ihmisiä. Kriisituki-kirja kertoo, kuinka ihminen reagoi kriisin keskellä ja kuinka ammattilainen voi auttaa näissä tilanteissa.
Kriisituki on kirja kaikille, jotka kohtaavat työssään tukea tarvitsevia ihmisiä, olipa kysymys sitten vakavien diagnoosien vastaanottamisesta tai onnettomuuksista, väkivallasta tai muista vaikeista kokemuksista selviämisestä. Kriisituki-kirja kertoo, kuinka ihminen reagoi kriisin keskellä ja kuinka ammattilainen voi auttaa näissä tilanteissa.


Kriisituki-kirja pohjaa tutkimuksiin ja kirjoittajien omiin käytännön kokemuksiin. Erityistä huomiota kiinnitetään lasten ja nuorten kanssa toimimiseen sekä siihen, että ammattilaisten on pidettävä huolta myös itsestään ja toisistaan.


Sara Hedrenius ja Sara Johansson ovat traumoihin erikoistuneita psykologian ammattilaisia. He toimivat Ruotsin Punaisessa Ristissä ja ovat työskennelleet muun muassa Thaimaan tsunamikatastrofin ja Norjan Utøyan terroriteon uhrien kanssa. Kirjan on tarkistanut katastrofipsykologian dosentti Per-Olof Michel.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Hedrenius Sara, Johansson Sara
Formaatti sid. 288 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2016 Tietosanoma
Copyright 2019