Itsetunto kohdalleen - Harjoituksia itsetuntemuksen ja vuorovaikutuksen oppimiseen

36,00 € OVH: 40,00 €
Varastossa
SKU
9789524515269
Itsetuntemuksen kasvattaminen ja vuorovaikutustaitojen kehittäminen ei koskaan ole ollut näin hauskaa! Itsetunto kohdalleen! –kirjassa on yli 100 toiminnallista harjoitusta eri-ikäisten itsetunnon sekä vuorovaikutustaitojen vahvistamiseen.
Itsetunto vaikuttaa hyvinvointiin ja ihmisten väliseen vuorovaikutukseen. Hyvä itsetunto on kykyä luottaa itseemme, pitää itsestämme ja arvostaa itseämme. Itsetunto kohdalleen! antaa monipuolisesti työkaluja siihen, miten ottaa puheeksi ja käsitellä itsetuntoon liittyviä aiheita.


Itsetunto kohdalleen! sisältää yli 100 toiminnallista harjoitusta eri-ikäisten itsetunnon sekä vuorovaikutustaitojen kehittämiseen. Harjoitusten avulla voi vahvistaa itsetuntemusta sekä laajentaa käsitystä siitä, mitä kaikkea itsetuntemukseen liittyy. Tehtävien avulla pohditaan esimerkiksi omia hyviä puolia, harjoitellaan tunteiden säätelyä sekä opitaan esiintymis- ja ryhmäviestinnän taitoja. Harjoituksia voi tehdä niin yksin kuin ryhmässä. Ne kannustavat ottamaan uusia näkökulmia omaan itseen ja tapaan olla muiden kanssa vuorovaikutuksessa.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Toivakka Sari, Maasola Miina
Formaatti nid. 267 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2013 PS-kustannus
Copyright 2019