Happy end

28,80 € OVH: 32,00 €
Varastossa
SKU
9789510413210

Happy end on Maaret Kallion ja Osmo Kontulan toimittama kirja, jossa pohditaan, voiko pitkällä parisuhteella olla onnellinen loppu ja miten kulkea sitä kohti.

Happy end on Maaret Kallion ja Osmo Kontulan toimittama kirja, jossa pohditaan, voiko pitkllä parisuhteella olla onnellinen loppu ja miten kulkea sitä kohti.

Happy end -kirjassa yli 200 suomalaista naista kertoo, miten he ovat onnistuneet piämään parisuhteensa seksuaalisesti vireinä ja onnellisina. Tunnetut parisuhdealan asiantuntijat Kallio ja Kontula tulkitsevat näitä onnen avaimia omassa työssään kerättyjen tietojen avulla. Happy end -kirjassa avainekijöiksi pitkään ja vierään parisuhteeseen paljastuvat tiimin rakentaminen kumppanin kanssa, halu olla lähellä ja koskettaa toista, seksuaalinen uteliaisuus, empaattisuus kumppania kohtaan ja positiivisten odotusten luominen. Hyvässä suhteessa riidellään viisaasti ja löydetään sekä vahva me-tunne että oma yksityinen tila ja vastuu.

Happy end -kirja tarjoaa tietoa ja käytännön vinkkejä pitkän parisuhteen vahvuuksien rakentamiseksi ja ylläpitämiseksi. Onnellinen loppu on täysin mahdollinen!

Maaret Kallio on psykoterapeutti ja seksuaaliterapeutti. Hän on tietokirjailija ja tuttu televisiotyöstään mm. Ensitreffit alttarilla-sarjasta sekä suositusta blogistaan Lujasti lempeä.

Osmo Kontula on Väestöliiton tutkimusprofessori ja suomalaisen seksuaalitutkimuksen uranuurtaja. Kansainvälisestikin tunnustettu alan asiantuntija Kontula on julkaissut aiheesta lukuisia teoksia ja tutkimusartikkeleita.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Maaret Kallio, Osmo Kontula
Julkaisuvuosi, julkaisija 2015 WSOY
Copyright 2019