• 020 754 2350

Kirja, joka muutti maailmasi

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Mangalwadi, Vishal
Julkaisuvuosi, julkaisija 2017 Päivä
Formaatti sid. 484 s.

Kirja, joka muutti maailmasi

Kiehtova johdatus länsimaisen kulttuurin juurille kartoittaa Raamatun mittavaa vaikutusta kulttuuriamme kannatteleviin yhteiskunnallisiin, poliittisiin ja uskonnollisiin instituutioihin.
TAI
39,60 €

OVH: 44.00 €

Tuotenumero: 9789524757867

Saatavuus: Tilattavissa


Vishal Mangalwadin Kirja, joka muutti maailmasi on kiehtova johdatus länsimaisen kulttuurin juurille. Mangalwadi kartoittaa sitä, miten Raamattu on muuttanut niitä yhteiskunnallisia, poliittisia ja uskonnollisia instituutioita, jotka ovat kannatelleet länsimaista kulttuuria viime vuosituhannen ajan.

Kirjassa pohditaan Raamatun vaikutusta myötätunnon, ihmisoikeuksien, hyvinvoinnin ja vahvojen perhesiteiden vaalimiseen länsimaissa, osuutta koulutuksen uudistamisessa ja merkitystä kirjallisuudelle. Entä mitä seurauksia maallistumisella voi olla pidemmän päälle länsimaiselle kulttuurille?

Intialainen Vishal Mangalwadi on filosofi, kirjailija, luennoitsija ja yhteiskunnallinen uudistaja. Hän on opiskellut itämaisia uskontoja ja filosofiaa Intiassa ja Sveitsissä sekä teologiaa Wheaton Collegessa Yhdysvalloissa. Christianity Today -lehti on nimennyt hänet Intian eturivin kristityksi ajattelijaksi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Ars Sacra

Ars Sacra

152,10 €
Ajatuksena oranssi

Ajatuksena oranssi

6,00 €
Johdatus Raamattuun

Johdatus Raamattuun

26,90 €
Kerron sinulle raamattutarinan

Kerron sinulle raamattutarinan

25,90 €