Keskeneräisyys minussa

Lisää kuvia

Keskeneräisyys minussa

Eerola Satu
Tuotenumero: 9789516069848

21,15 €

OVH: 23.00 €

Käytännönläheistä ja lämminhenkistä pohdintaa inhimmillisestä keskeneräisyydentunteesta, sisäisestä kasvusta ja eheytymisestä Jumalan huolenpidon alaisuudessa.
TAI

Saatavuus: Varastossa


Raamattussa on paljon puhetta Jumalan lohdutuksesta. Miksi niin moni silti kokee itsensä rikkinäiseksi vuosienkin uskonelämän jälkeen? Tietokirjailija ja psykologi Satu Eerola käsittelee kirjassaan Keskeneräisyys minussa - Kasvun avaimia lämpimästi ja käytännönläheisesti inhimillisen keskeneräisyydentunteen ulottuvuuksia. Eerola tarjoaa lukijalle myös näkökulmia sisäiseen kasvuun ja eheytymiseen Jumalan huolenpidon alaisuudessa.Keskeneräisyys minussa -kirja sisältää elämänkokoista asiaa, joten teosta lukiessa on hyvä antaa itselleen aikaa ja tilaa.


Keskeneräisyys minussa -Kasvun avaimia tarjoaa oivalluksia ja tukea kenelle tahansa aihepiirin kanssa kamppailevalle, ja sopii erityisesti käytettäväksi soluissa ja pienryhmissä. Kirjan kirjoittaja Satu Eerola on työssään psykologina kouluttanut monenlaisia kasvun ja varustamisen ryhmiä sekä toiminut vuosia työelämäkouluttajana ja pitänyt yksilövastaanottoa.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Eerola Satu
Julkaisuvuosi, julkaisija 2012 Aikamedia
Formaatti nid. 142 s.