• 020 754 2350

Keskeneräisyys minussa

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Eerola Satu
Julkaisuvuosi, julkaisija 2012 Aikamedia
Formaatti nid. 142 s.

Keskeneräisyys minussa

Käytännönläheistä ja lämminhenkistä pohdintaa inhimmillisestä keskeneräisyydentunteesta, sisäisestä kasvusta ja eheytymisestä Jumalan huolenpidon alaisuudessa.
TAI
21,15 €

OVH: 23.00 €

Tuotenumero: 9789516069848

Saatavuus: Varastossa


Raamattussa on paljon puhetta Jumalan lohdutuksesta. Miksi niin moni silti kokee itsensä rikkinäiseksi vuosienkin uskonelämän jälkeen? Tietokirjailija ja psykologi Satu Eerola käsittelee kirjassaan Keskeneräisyys minussa - Kasvun avaimia lämpimästi ja käytännönläheisesti inhimillisen keskeneräisyydentunteen ulottuvuuksia. Eerola tarjoaa lukijalle myös näkökulmia sisäiseen kasvuun ja eheytymiseen Jumalan huolenpidon alaisuudessa.Keskeneräisyys minussa -kirja sisältää elämänkokoista asiaa, joten teosta lukiessa on hyvä antaa itselleen aikaa ja tilaa.


Keskeneräisyys minussa -Kasvun avaimia tarjoaa oivalluksia ja tukea kenelle tahansa aihepiirin kanssa kamppailevalle, ja sopii erityisesti käytettäväksi soluissa ja pienryhmissä. Kirjan kirjoittaja Satu Eerola on työssään psykologina kouluttanut monenlaisia kasvun ja varustamisen ryhmiä sekä toiminut vuosia työelämäkouluttajana ja pitänyt yksilövastaanottoa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Ainako anteeksi?

Ainako anteeksi?

9,00 €
Pyhät ajat

Pyhät ajat

8,90 €
Ihminen tavattavissa

Ihminen tavattavissa

9,00 €
Apua? Lähimmäisyyden perusteet

Apua? Lähimmäisyyden perusteet

4,90 €