Kaikki Italiani - Matkalla maassa josta on moneksi, sid.

Lisää kuvia

Kaikki Italiani - Matkalla maassa josta on moneksi, sid.

Liisa Väisänen
Tuotenumero: 9789522886101

29,60 €

OVH: 32.90 €

Liisa Väisänen vie lukijan kiehtoville retkille erilaisten maakuntien maahan, jossa jokaisella perinneherkulla on tarinansa ja jokaisella ministerillä suosikkipyhimyksensä.
TAI

Saatavuus: Jälkitoimitustuote


Jokainen Italiassa asuva on aina ensin toscanalainen, roomalainen tai vaikka sisilialainen - ja vasta sitten italialainen. Kaikki Italiani -kirjassa Liisa Väisänen vie lukijan kiehtoville retkille erilaisten maakuntien maahan, jossa jokaisella perinneherkulla on tarinansa ja jokaisella ministerillä suosikkipyhimyksensä.

Mitä tarkoittaa yrittäjän Italiassa kohtaama varjovero? Miksi tomaatti tuli pizzaan vasta 1600-luvulla? Italian kuin omat taskunsa tunteva Väisänen johdattaa lukijan suvereenisti aiheesta toiseen ja menneestä nykyiseen.

Taidehistorioitsijan silmä arvostaa neroja Michelangelosta ja Da Vincistä Renzo Pianoon. Kirja on lukuelämys Italiasta kiinnostuneille. Teoksessa ei kuljeta vain ruuhkaisimpia reittejä pitkin vaan pujahdetaan kiehtoville sivukujille ja syrjäisempiinkin kaupunkeihin. Teos antaa mainioita vinkkejä Italian-matkalle ja sen tarinoiden parissa viihtyy jokainen kulttuurinnälkäinen.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Liisa Väisänen
Fyysinen koko 150 x 215 cm
Julkaisuvuosi, julkaisija 2017 Kirjapaja
Formaatti sid. 229 s.