Jumala äänettömällä

Lisää kuvia

Jumala äänettömällä

Greig Pete
Tuotenumero: 9789524754415

23,40 €
Miksi joskus rukoukset tuntuvat kaikuvan kuuroille korville? Jumala äänettömällä on syvällinen ja rohkaiseva kirja.
TAI

Saatavuus: Jälkitoimitustuote


Miksi joskus rukoukset tuntuvat kaikuvan kuuroille korville? Jumala äänettömällä on syvällinen ja rohkaiseva kirja.


Jumala äänettömällä -kirjan kirjoittaja Pete Greig lähestyy vaikeita kysymyksiä raikkaasti ja rohkeasti. Hän uskaltaa puhua Jumalasta, joka on usein ääneti. Hän ei itse ole päässyt helpolla omassa elämässään, sillä vaimon vakava sairaus on saanut hänet kyselemään ymmällään, miksi rukoukset tuntuvat kaikuvan kuuroille korville.


Jumala äänettömällä -kirjassa ehdotetut vastaukset Jumalan äänettömyyteen eivät ole helppoa tusinatavaraa, mutta ne antavat toivoa. Pete Greig poimii tekstiinsä viittauksia sekä nykyajan mediamaailmasta että keskiaikaisista teoksista ja teologeilta. Tärkeänä lähteenä toimii Raamattu. Käytännönläheiset esimerkit ja tositarinat tekevät kirjasta jännittävän lukukokemuksen. Pikkuhiljaa lukijalle selviää, että taivaallinen Isämme on monin verroin viisaampi kuin olemme ikinä osanneet kuvitella.


Pete Greig on yksi maailmanlaajuisen 24/7-rukousliikkeen perustajista. Hän kiertää kaikkialla maailmassa opettamassa ja saarnaamassa, ja häneltä on ilmestynyt useita kirjoja. Hän asuu Englannin etelärannikolla vaimonsa Samien ja poikiensa Hudsonin ja Danielin kanssa. Häneltä on aiemmin ilmestynyt suomeksi kirja Punaisen kuun aikaan.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Greig Pete
Julkaisuvuosi, julkaisija 2010 Päivä Oy
Formaatti sid. 333 s.