• 020 754 2350

Jotta maailma uskoisi - ekumenia lähetystyön edistäjänä

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Leevi Launonen, Anna Lehtinen, toim.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2018 Aikamedia
Formaatti Sid. 358s.

Jotta maailma uskoisi - ekumenia lähetystyön edistäjänä

Veli-Matti Kärkkäisen 60-vuotisjuhlakirja.
TAI
27,00 €

OVH: 30.00 €

Tuotenumero: 9789522522115

Saatavuus: Varastossa


Jotta maailma uskoisi -juhlakirjassa eri kirkkokuntiin kuuluvat kirjoittajat käsittelevät Veli-Matti Kärkkäisen tutkimustyöhön liittyviä aiheita. Teoksen antia voivat hyödyntää kaikki kristittyjen ja kirkkojen välisestä vuorovaikutuksesta kiinnostuneet lukijat.

Juhlakirjan nimi ja sisältö heijastaa Veli-Matti Kärkkäisen elämäntyön ydintä: dialogia ja yhteyden rakentamista tarvitaan, jotta seurakunnan missiologinen perustehtävä tulisi suoritetuksi ja jotta maailma uskoisi.

Nykyisin Yhdysvalloissa asuva Veli-Matti Kärkkäinen on 2000-luvun tuotteliain ja laajimmin tunnettu suomalainen teologi maailmalla. Hänen akateeminen tuotantonsa kattaa yli 200 tieteellistä artikkelia ja esseetä sekä lähes 30 englanninkielistä teosta. Hän toimii professorina Fullerin teologisessa seminaarissa Los Angelesissa ja dosenttina Helsingin yliopiston teologisessa tiedekunnassa. Kärkkäisen akateeminen tuotanto on poikkeuksellisen laaja ja monipuolinen. Viimeksi ilmestynyt suurhanke, viisiosainen teossarja A Constructive Christian Theology for the Pluralistic World (Kokoava kristillinen teologia moniarvoista maailmaa varten), on systemaattisen teologian kokonaisesitys, jollaista ei ole koskaan aikaisemmin julkaistu. Veli-Matti Kärkkäisen elämäntyöstä piirtyy kuva asialleen omistautuneesta teologista, pidetystä opettajasta ja taitavasta keskustelijasta, joka kykenee rakentavaan dialogiin myös eri tavalla ajattelevien kanssa.

Artikkelien kirjoittajina ovat mm. Tapio Luoma, Simo Peura, Matti Repo, Olli-Pekka Vainio, Aku Visala, Jyri Komulainen, Hanno Heino, Valtter Luoto ja Jouko Ruohomäki.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä