• 020 754 2350

John Newton - Armottomuudesta ihmeelliseen armoon

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Aitken Jonathan
Julkaisuvuosi, julkaisija 2016 Suomen Lähetysseura
Formaatti sid. 408 s.

John Newton - Armottomuudesta ihmeelliseen armoon

Kiehtova ja värikäs muotokuva John Newtonista (1725-1807) - entisestä orjalaivan kapteenista, joka kääntyi kristityksi ja kirjoitti myöhemmin yhden maailman kauneimmista virsistä, Amazing Gracen.
TAI
31,60 €

OVH: 34.00 €

Tuotenumero: 9789516244566

Saatavuus: Varastossa


Useat tuntevat John Newtonin (1725-1807) orjalaivan kapteenina, joka kääntyi kristityksi kirjaimellisesti aallonharjalla ja kirjoitti myöhemmin yhden maailman kauneimmista virsistä, Amazing Gracen.

Myöhemmin Newton vaikutti evankelisessa liikkeessä saarnaajana ja teologina. Jonathan Aitken on koonnut kirjaksi John Newton - Armottomuudesta ihmeelliseen armoon Newtonin aiemmin julkaisemattomia päiväkirjoja ja kirjeenvaihtoa. Tuloksena on kiehtova, värikäs ja historiallisesti merkittävä muotokuva John Newtonista – omien sanojensa mukaan suuresta syntisestä, jonka Vapahtaja pelasti ihmeellisen armon välityksellä.

John Newton - Armottomuudesta ihmeelliseen armoon -kirjan kirjoittaja Jonathan Aitken on tunnettu englantilainen kirjailija ja entinen poliitikko. Hän oli Ison-Britannian parlamentin jäsen 23 vuoden ajan ja työskenteli myös ministerinä. Hänen poliittinen uransa loppui, kun hän vuonna 1999 tunnusti syyllistyneensä väärään valaan kunnianloukkausjutun käsittelyssä oikeudessa. 18 kuukauden mittaisen vankilassa olonsa aikana hän löysi Kristuksen ja toimii nyt useiden kristillisten järjestöjen johtotehtävissä.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Kahlitut unelmat

Kahlitut unelmat

23,40 €
Kaksi naista yksi usko, pokkari

Kaksi naista yksi usko, pokkari

9,00 €
Maijan tarina  pokkari

Maijan tarina pokkari

9,90 €