• 020 754 2350

Johdatus luterilaiseen tunnustukseen

Lisää kuvia

Johdatus luterilaiseen tunnustukseen

Gassmann Gunther, Hendrix Scott
Tuotenumero: 9789516071223

12,90 €

OVH: 45.00 €

Günther Gassmannin ja Scott Hendrixin perusteos selvittää kattavasti luterilaisen tunnustuksen synnyn, kirjalliset lähteet ja keskeisten opinkohtien teologian.
TAI

Saatavuus: Varastossa


Luther-tutkijoiden perusteos selvittää kattavasti luterilaisen tunnustuksen synnyn, kirjalliset lähteet ja keskeisten opinkohtien teologian. Günther Gassmann ja Scott Hendrix ovat kirjoittaneet lukijaystävällisen johdatuksen luterilaisiin tunnustuskirjoihin ja luterilaisen identiteetin perusteisiin.

 Teos, joka avaa näkymiä myös uusimpaan tutkimukseen ja nykyajan luterilaisuuteen, sopii erityisesti oppilaitosten ja seurakuntien käyttöön, mutta myös kaikille, jotka haluavat terävöittää luterilaisen perinteen tuntemustaan. Teoksessa esitellään aluksi tunnustuskirjojen muotoutuminen historiallisessa kontekstissaan. Sen jälkeen perehdytään uskon rakenteeseen, kristilliseen yhteisöön ja kristilliseen elämään luterilaisen tunnustuksen valossa. Lopuksi tarkastellaan tunnustuskirjojen roolia nykyajassa.

Günther Gassmann on Kirkkojen maailmanneuvoston Faith and Order -komission entinen johtaja ja Gettysburgin luterilaisen teologisen seminaarin vieraileva professori. Scott Hendrix on Princetonin teologisen seminaarin reformaatiohistorian ja -teologian professori.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Gassmann Gunther, Hendrix Scott
Julkaisuvuosi, julkaisija Kirjapaja 2005
Saatavuus Saatavana
Formaatti sid. 260 s.