• 020 754 2350

Jo riittää - Irti kiusaamisesta ja kiusaajista

Lisää kuvia

Jo riittää - Irti kiusaamisesta ja kiusaajista

Kaski Satu, Nevalainen Vesa
Tuotenumero: 9789522886392

26,90 €

OVH: 31.90 €

Kiusaamista on ollut aina ja sitä on aina liikaa - ryhmän ulkopuolelle jättämistä, vähättelyä, asiatonta arvostelua, mollaamista. Jokaiseen kiusaamistapaukseen tulee puuttua vakavasti ja tosissaan.
TAI

Saatavuus: Varastossa


Kiusaamista on ollut aina ja sitä on aina liikaa - ryhmän ulkopuolelle jättämistä, vähättelyä, asiatonta arvostelua, mollaamista. Kaikki nämä ovat arkipäivää, nykyään myös netissä ja sosiaalisessa mediassa. Pahimmillaan kiusaaminen johtaa syrjäytymiseen, mielenterveysongelmiin ja jopa itsemurhaan.

Jokaiseen kiusaamistapaukseen tulee puuttua vakavasti ja tosissaan. Vain silloin työpaikoilla, kouluissa kuin muissakin yhteisöissä voidaan taata, että ne toimivat mahdollisimman hyvin ja kaikilla on turvallinen olo.

Satu Kaski ja Vesa Nevalainen avaavat teoksessaan kiusaamista ilmiönä, kiusaamisen psykodynamiikkaa ja kiusaamisen erilaisia muotoja. He kertovat, mitä kiusaaminen on, miten siihen pitäisi puuttua ja kuinka se saadaan loppumaan. Teos on hyödyllistä luettavaa kaikille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Jo riittää!

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Kaski Satu, Nevalainen Vesa
Julkaisuvuosi, julkaisija 2017 Kirjapaja
Formaatti nid 187 s.