Yrttipohjainen Jalkavoide Moraz Caftan 100 ml

21,90 €
Varastossa
SKU
7290008017886

Yrttipohjainen Jalkavoide Moraz Caftan 100 ml

Moraz käyttää 15 Israelin luonnossa kasvavaa kasvia tuotannossaan. Merkittävin kasveista on tataryrtti (polygonum), ks. kuva. Israelin ainutlaatuinen ilmasto ja maaperä antavat ideaalisen kasvualustan yrteille. Yrttien laatu on paras mahdollinen ja niiden biokemialliset ominaisuudet ovat optimaaliset.

Ravitseva raikastava ihonhoitovoide kuiville sekä myös herkille jalkapohjille. Sisältää 75% luonnonmukaista tataryrttiuutetta (polygonum), jonka ainutlaatuiset ainesosat pehmentävät ja tasapainottavat ihoa sekä auttavat ihoa uusiutumaan nopeasti. Sopii kaikenikäisille.

Voide auttaa tehokkaasti suojaamaan jalkapohjien ihoa halkeilulta, kuivuudelta ja karheudelta. Pitää jalkapohjat elinvoimaisina, pehmeinä ja raikkaina koko päivän. Tuote voi estää jalkasientä ja jalkojen hikoilemista. Imeytyy hyvin ja jättää ihon sileäksi. Voi käyttää vartalon muihinkin kuiviin kohtiin.

Tuote sopii diabeetikoille. Se on saanut valmistusmaassaan Israelissa Diabetesliiton hyväksynnän.

Dermatologisesti testattu ihotautilääkärin valvonnassa.

Hypoallergeeninen. Tuote on läpikäynyt EU-standardien mukaisen hypoallergeenisuustestin (Human Repeated Insult Patch Test – HRIPT).

Lisätietoja
Julkaisuvuosi, julkaisija Moraz
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019