Israel - Siunauksena keskellä maata

18,00 € OVH: 20,00 €
Tilattavissa
SKU
9789522522634

Historiallisista ja tämän päivän ajankuvaa Israelista.

Israel-Siunauksena keskellä maata-kirjassa seurataan juutalaisen kansan raskasta vaellusta kansojen keskeltä takaisin Abrahamille luvattuun maahan, Israeliin. 

Israel yhdistää ja erottaa, vaikka maa sijaitsee keskellä kolmea maanosaa. Se on poliittisen mielenkiinnon kohde, jonka uutisia seurataan tarkasti. Maan olemassaolo ja kukoistus on ihme, joka hakee vertaistaan kansojen joukossa. Juutalainen kansa elää tänään rohkeasti vaikka samalla tiedostaakin maahan kohdistuvan uhkan.

Juutalaiset ovat liiton kansaa, jolle messiasodotus on yhä ajankohtainen. Messiaaninen liike kasvaa ja vahvistuu, mistä todistavat lukuisat Jeesukseen uskovien juutalaisten seurakunnat. Tärkeää on myös muistaa, että uskontona ja kulttuurina juutalaisuus on luonut pohjan myös kristinuskolle.

Kirjassa joukko suomalaisia silminnäkijöitä kertoo Israelin ihmeestä asuttuaan ja työskenneltyään maassa vuosikymmeniä. Kirjailijan lisäksi mukana ovat muun muassa Olavi Syväntö, Anja Suomela sekä Seppo ja Aili Raulo. He kaikki ovat nähneet, kuinka Jumalan profeetallinen sana on toteutunut Israelissa omaisuuskansan keskuudessa. Se on totta: Jumala valvoo sanaansa toteuttaakseen sen (Jer. 1:12).

Pastori (Mth) Harri Kröger on Fida Internationalin Israel-asiantuntija ja koordinaattori. Hän on kirjoittanut useita Israelia käsitteleviä kirjoja.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Harri Gröger
Formaatti Nid. 137s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2019 Aikamedia
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019