Hyvä paha äitipuoli - Uusperheen arjessa

Tarjoushinta 9,90 € Norm. hinta 32,20 €
Tilattavissa
SKU
9789522473967
Hyvä paha äitipuoli –kirjassa kurkistetaan naistenlehtien kiiltokuvien taakse uusperheen arkeen.
Hyvä paha äitipuoli –kirjassa kurkistetaan naistenlehtien kiiltokuvien taakse uusperheen arkeen. Äitipuolet kertovat kipeistä ja kielletyistä tunteista mutta myös ilonhetkistäänkin. Hyvä paha äitipuoli –kirja tarjoaa lukijalle useita samaistumismahdollisuuksia. On monia tapoja olla hyvä äitipuoli, mutta täydellisyydentavoittelusta ei ole hyötyä kenellekään. Parhaimmillaan uusperhe rikastuttaa elämää ja tekee siitä merkityksellistä.


Äitipuolten elämä saattaa muistuttaa tarkoin varjeltua salaisuutta. Arasta aiheesta ei keskustella julkisuudessa muuten kuin pintapuolisesti. Monet äitipuolet eivät jaa todellisia tuntojaan edes lähimmilleen. Äitipuolena elämisen malleinakin on vanhoja myyttejä ja satuja, jotka eivät istu nykyarkeen. Minna Murtorinne-Lahtisen kirja Hyvä paha äitipuoli on omalta osaltaan kumoamassa näitä vanhentuneita stereotypioita.


Tohtori Minna Murtorinne-Lahtinen on tutkija, ja hän työskentelee Jyväskylän yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tutkimuskoordinaattorina. Hänen vuonna 2011 valmistunut kasvatustieteiden väitöskirjansa käsittelee äitipuolen identiteetin rakentamista.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Murtorinne-Lahtinen Minna
Formaatti sid. 180 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2013 Kirjapaja
Copyright 2019