Huomaa hyvä! Oma vahvuuskirjani

24,50 € OVH: 30,00 €
Tilattavissa
SKU
9789523702486

Huomaa hyvä! Oma vahvuuskirjani on lapsen oma hyvän huomaamisen kirja, jossa opetellaan tuntemaan sekä itseä että muita erilaisten vahvuuksien ja taipumusten kautta.

Ennakkotilattavissa, ilmestyy helmikuussa 2024.

Lapsen omassa vahvuuskirjassa on tehtäviä, joiden avulla harjoitellaan ystävällisyyttä, sinnikkyyttä, itsesäätelyä ja muita luonteenvahvuuksia. Huomaa hyvä! -sarjasta tuttu Vahvuusvaris johdattaa ja innostaa tehtävien äärelle. Niissä piirretään, kirjoitetaan, leikitään, askarrellaan ja pelataan - ja samalla opitaan tärkeitä luonteentaitoja.

Kirja sopii noin 5-8-vuotiaille käytettäväksi kotona, varhaiskasvatuksessa ja koulussa. Kirjaa tukevat muut Huomaa hyvä! -sarjan teokset, mutta Oma vahvuuskirjani toimii myös itsenäisenä teoksenaan. Siitä tulee aina käyttäjänsä näköinen mestariteos! 

FT Lotta Uusitalo on erityispedagogiikan dosentti ja yliopistonlehtori Helsingin yliopiston kasvatustieteellisessä tiedekunnassa. Hän on tutkinut lasten hyvinvointia, luonteenvahvuuksia ja oppimisen haasteita ja kehittänyt paljon käytännönmateriaaleja opettajankoulutukseen.

KM, erityisluokanopettaja Kaisa Vuorinen on positiivisen pedagogiikan väitöskirjatutkija Helsingin yliopistossa. Hän on kiinnostunut luonteenvahvuuksista ja niiden potentiaalista hyvän ja onnellisen elämän mahdollistajina.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Lotta Uusitalo, Kaisa Vuorinen
Saatavuus Ennakkotilattavissa, ilmestyy helmikuussa 2024
Formaatti Nid. 50 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2023 PS-kustannus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019