Hengellisen ohjauksen kirja

Lisää kuvia

Hengellisen ohjauksen kirja

Heikki Kotila, toim.
Tuotenumero: 9789516073463

8,90 €

OVH: 43.30 €

Hengellinen ohjauksen ja hengellisen matkakumppanuuden perinne kristillisessä kirkossa on pitkä. Kaikkeen uskon harjoittamiseen liittyy ohjauksen ulottuvuus. Kirjan asiantuntija-artikkeleissa perehdytään hengellisen ohjauksen perinteeseen sekä dynamiikkaan.
TAI

Saatavuus: Jälkitoimitustuote


Hengellinen ohjauksen ja hengellisen matkakumppanuuden perinne kristillisessä kirkossa on pitkä. Kaikkeen uskon harjoittamiseen liittyy ohjauksen ulottuvuus. Heikki Kotilan toimittama Hengellisen ohjauksen kirja paneutuu hengelliseen ohjaukseen määrätietoisena ja järjestettynä toimintana ja auttaa ymmärtämään hengellisen ohjauksen dynamiikkaa.

Hengellinen ohjaus on kokenut viime vuosina vahvaa nostetta suomalaisessa kirkollisessa elämässä. Hengellinen ohjaus on mahdollisuus niille, jotka eivät tyydy objektiiviseen, virkamiesmäisesti hoidettuun uskonnollisuuteen, vaan haluavat kohdata elämän esille nostamat kysymykset ja kokemukset subjekteina ja toisen seurassa.

Hengellisen ohjauksen kirja on artikkelikokoelma, jossa oman näkökulmansa aiheeseen tarjoavat muun muassa Munkki Serafim, Pauli Annala, Anja Ghiselli, Lauri Maarala ja Pirkko Lehtiö.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Heikki Kotila, toim.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2006 Kirjapaja
Saatavuus saatavana
Formaatti sid. 254 s.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä