• 020 754 2350

Hengellisen ohjauksen kirja

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Heikki Kotila, toim.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2006 Kirjapaja
Saatavuus saatavana
Formaatti sid. 254 s.

Hengellisen ohjauksen kirja

Hengellinen ohjauksen ja hengellisen matkakumppanuuden perinne kristillisessä kirkossa on pitkä. Kaikkeen uskon harjoittamiseen liittyy ohjauksen ulottuvuus. Kirjan asiantuntija-artikkeleissa perehdytään hengellisen ohjauksen perinteeseen sekä dynamiikkaan.
TAI
8,90 €

OVH: 43.30 €

Tuotenumero: 9789516073463

Saatavuus: Varastossa


Hengellinen ohjauksen ja hengellisen matkakumppanuuden perinne kristillisessä kirkossa on pitkä. Kaikkeen uskon harjoittamiseen liittyy ohjauksen ulottuvuus. Heikki Kotilan toimittama Hengellisen ohjauksen kirja paneutuu hengelliseen ohjaukseen määrätietoisena ja järjestettynä toimintana ja auttaa ymmärtämään hengellisen ohjauksen dynamiikkaa.

Hengellinen ohjaus on kokenut viime vuosina vahvaa nostetta suomalaisessa kirkollisessa elämässä. Hengellinen ohjaus on mahdollisuus niille, jotka eivät tyydy objektiiviseen, virkamiesmäisesti hoidettuun uskonnollisuuteen, vaan haluavat kohdata elämän esille nostamat kysymykset ja kokemukset subjekteina ja toisen seurassa.

Hengellisen ohjauksen kirja on artikkelikokoelma, jossa oman näkökulmansa aiheeseen tarjoavat muun muassa Munkki Serafim, Pauli Annala, Anja Ghiselli, Lauri Maarala ja Pirkko Lehtiö.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Spiritualiteetin käsikirja

Spiritualiteetin käsikirja

5,00 €
Rukoushetkien kirja

Rukoushetkien kirja

35,90 €
Kirkkovuosi tutuksi

Kirkkovuosi tutuksi

9,90 €
Pyhät ajat

Pyhät ajat

8,90 €
Mannaa Jumalan lapsille

Mannaa Jumalan lapsille

12,90 €