• 020 754 2350

Etsi & löydä - Suuret seikkailut

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Gill Guile
Julkaisuvuosi, julkaisija 2015 Uusi tie
Formaatti sid. kovakantinen 10 s.

Etsi & löydä - Suuret seikkailut

Kirja avaa Vanhan testamentin suosituimpia kertomuksia eri-ikäisille lapsille. Rakastetuimmat, seikkailuja täynnä olevat raamatunkertomukset on kerrottu selkeällä kielellä. Kertomusten kuvat ovat täynnä toimintaa, ja niistä on hauska etsiä kertomukseen liittyviä ihmisiä, asioita ja kaikenlaisia eläimiä. Kertomuksen kääntöpuolella olevalta sivulta löytyy lista kuvista etsittävistä asioista.

TAI
17,90 €

OVH: 19.90 €

Tuotenumero: 9789516196049

Saatavuus: Varastossa


Kirja avaa Vanhan testamentin suosituimpia kertomuksia eri-ikäisille lapsille. Rakastetuimmat, seikkailuja täynnä olevat raamatunkertomukset on kerrottu selkeällä kielellä. Kertomusten kuvat ovat täynnä toimintaa, ja niistä on hauska etsiä kertomukseen liittyviä ihmisiä, asioita ja kaikenlaisia eläimiä. Kertomuksen kääntöpuolella olevalta sivulta löytyy lista kuvista etsittävistä asioista. Kirjan kanssa voi oppia uutta monin eri tavoin! Parhaimmillaan kertomukset vahvistavat lapsen uskoa Jumalaan ja Hänen mahdollisuuksiinsa.

Kirja sisältää kertomukset Nooan arkista (1. Moos. 6-9), Israelilaisten paosta Egyptin orjuudesta (1. Moos. 14), Jerikon muurista (Joosua 6), Daavidista ja Goljatista (1. Sam. 16-17) ja Joonasta (Joona 1-4).

Etsi & löydä-sarjassa ovat ilmestyneet myös kirjat Kertomus Jeesuksesta ja Jeesus tapaa ihmisiä.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Raamattuleikki

Raamattuleikki

26,90 €
Rakastatko minua jos...

Rakastatko minua jos...

21,15 €
Lapsen aarteita

Lapsen aarteita

12,90 €

Norm. hinta 17,00 €

Minne lampaani katosi?

Minne lampaani katosi?

6,90 €