• 020 754 2350

Erosta eteenpäin

Lisää kuvia

Erosta eteenpäin

Stolbow Marianna
Tuotenumero: 9789510405772

31,50 €

OVH: 35.00 €

Viisas ja käytännönläheinen kirja sopii harjoituskirjaksi niin eroa pohtiville, eroaville kuin eronneillekin. Kirjan ajatukset ja harjoitukset toimivat askelmerkkeinä paremman loppuelämän rakentamiseksi.
TAI

Saatavuus: Varastossa


Marianna Stolbown viisas ja käytännönläheinen kirja Erosta eteenpäin sopii harjoituskirjaksi niin eroa pohtiville, eroaville kuin eronneillekin. Kirjan ajatukset ja harjoitukset auttavat lukijaa työstämään omia tunteitaan ja uskomuksiaan ja toimivat askelmerkkeinä paremman loppuelämän rakentamiseksi.

Eropäätös on aina vaikea ja miitä hitaammin ja perusteellisemmin ihminen pysähtyy eronsa äärelle, sitä enemmän hän oivaltaa itsestään. Hitaasta ja kipeästä kriisistä voi jatkaa eteenpäin aivan uusin eväin. Erosta eteenpäin antaa askelmerkkejä eroa harkitseville ja eronneille. Kirjassa pohditaan, kuinka kohdata eroon liittyvät vihan ja surun tunteet. Mitä tarkoittaa eron eriaikaisuus? Onko turhia suhteita? Miten suhtautua uskottomuuteen? Miten auttaa lasta erossa? Miten uusperhe toimii? Havainnollisten esimerkkien kautta Marianna Stolbow esittelee kirjassaan erosta selviytymisen erilaisia keinoja. Kirja avaa eroprosessin kulmakohtia ja kompastuskiviä kertomalla siitä, mikä ihmisiä erossa pelottaa ja surettaa ja millä he pääsevät kaikesta yli.

Erosta eteenpäin -kirjan kirjoittaja Marianna Stolbow (s. 1965) on eroseminaarien ohjaajien kouluttaja ja parisuhdekoulutta ja vetänyt erilaisia eroryhmiä vuodesta 2006. Stolbow vastaa Suomalaisen eroseminaarin oikeuksista. Suomalainen eroseminaari edustaa alkuperäistä Bruce Fisherin mallia ja on tätä nykyä sen kehittynein versio.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Stolbow Marianna
Julkaisuvuosi, julkaisija 2014 WSOY
Formaatti sid. 249 s.