• 020 754 2350

Erosta eteenpäin

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Stolbow Marianna
Julkaisuvuosi, julkaisija 2014 WSOY
Formaatti sid. 249 s.

Erosta eteenpäin

Viisas ja käytännönläheinen kirja sopii harjoituskirjaksi niin eroa pohtiville, eroaville kuin eronneillekin. Kirjan ajatukset ja harjoitukset toimivat askelmerkkeinä paremman loppuelämän rakentamiseksi.
TAI
31,50 €

OVH: 35.00 €

Tuotenumero: 9789510405772

Saatavuus: Varastossa


Marianna Stolbown viisas ja käytännönläheinen kirja Erosta eteenpäin sopii harjoituskirjaksi niin eroa pohtiville, eroaville kuin eronneillekin. Kirjan ajatukset ja harjoitukset auttavat lukijaa työstämään omia tunteitaan ja uskomuksiaan ja toimivat askelmerkkeinä paremman loppuelämän rakentamiseksi.

Eropäätös on aina vaikea ja miitä hitaammin ja perusteellisemmin ihminen pysähtyy eronsa äärelle, sitä enemmän hän oivaltaa itsestään. Hitaasta ja kipeästä kriisistä voi jatkaa eteenpäin aivan uusin eväin. Erosta eteenpäin antaa askelmerkkejä eroa harkitseville ja eronneille. Kirjassa pohditaan, kuinka kohdata eroon liittyvät vihan ja surun tunteet. Mitä tarkoittaa eron eriaikaisuus? Onko turhia suhteita? Miten suhtautua uskottomuuteen? Miten auttaa lasta erossa? Miten uusperhe toimii? Havainnollisten esimerkkien kautta Marianna Stolbow esittelee kirjassaan erosta selviytymisen erilaisia keinoja. Kirja avaa eroprosessin kulmakohtia ja kompastuskiviä kertomalla siitä, mikä ihmisiä erossa pelottaa ja surettaa ja millä he pääsevät kaikesta yli.

Erosta eteenpäin -kirjan kirjoittaja Marianna Stolbow (s. 1965) on eroseminaarien ohjaajien kouluttaja ja parisuhdekoulutta ja vetänyt erilaisia eroryhmiä vuodesta 2006. Stolbow vastaa Suomalaisen eroseminaarin oikeuksista. Suomalainen eroseminaari edustaa alkuperäistä Bruce Fisherin mallia ja on tätä nykyä sen kehittynein versio.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

112 ajatusta elämästä ja perheestä

112 ajatusta elämästä ja perheestä

6,00 €

Norm. hinta 29,00 €

Mun ja sun juttu

Mun ja sun juttu

22,50 €
Mustasukkaisuus - Repivä ja rakentava tunne

Mustasukkaisuus - Repivä ja rakentava tunne

6,90 €

Norm. hinta 9,66 €

Avio-onnea kaikilla mausteilla

Avio-onnea kaikilla mausteilla

18,00 €
Tunne mies, tunne nainen- Ymmärrä tunne-elämän erilaisuutta

Tunne mies, tunne nainen- Ymmärrä tunne-elämän erilaisuutta

6,90 €

Norm. hinta 32,20 €