Enemmän Espanjaa - Matkoja maahan, josta on moneksi

26,90 € OVH: 32,90 €
Tilattavissa
SKU
9789522888303
Matkailun ja kulttuurin ammattilainen, taidefilosofi Liisa Väisänen johdattaa lukijan Espanjan historian ja kulttuurin äärelle.

"Espanja, Hispania, Iberia... Rakkaalla lapsella on monta nimeä, ja Espanjan tapauksessa myös monenlaista mainetta."

Espanja on siinä määrin monien kulttuurien ja kielien maa, että voidaan kysyä, onko espanjalaisista mielekästä puhua yhtenä kansana. Mitä kaikkea tuolle Välimeren ja Atlantin väliselle alueelle mahtuukaan?

Kirjassaan Enemmän Espanjaa - Matkoja maahan, josta on moneksi matkailun ja kulttuurin ammattilainen Liisa Väisänen kuljettaa lukijaa Santiago de Compostelan pyhiinvaellusreiteiltä Barcelonan taideaarteiden ja Bilbaon nykyarkkitehtuurin helmien luo. Matka vie inkvisition ajoista Francon diktatuuriin ja nykymonarkkien hoviin. Välillä pysähdytään viettämään siestaa ja maistelemaan paikallisia herkkuja.

Kirja on lukuelämys jokaiselle Espanjasta kiinnostuneelle. Teoksessa ei kuljeta vain ruuhkaisimpia reittejä pitkin vaan pujahdetaan kiehtoville sivukujille ja syrjäisempiinkin kaupunkeihin. Teos antaa mainioita vinkkejä Espanjan-matkalle ja sen parissa viihtyy jokainen kulttuurinnälkäinen.


Liisa Väisänen (fil. tri) on symboleihin erikoistunut taidefilosofi, taiteen katsomista opettava kulttuurivaikuttaja ja suosittu luennoitsija. Väisänen asuu Espanjan Andalusiassa ja kirjoittaa niin Suomessa kuin ulkomailla lehtiin vakiopalstaa. Hän on julkaissut aiemmin mm. teokset Kuvan tuhat sanaa (2017), Kaikki Italiani (2017) ja Mitä symbolit kertovat (2015). Väisänen oli vuoden 2016 Engell palkinnon saaja.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Liisa Väisänen
Formaatti sid. 208 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2018 Kirjapaja
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019