Elia Tisbeläinen - Valtakunta etsii taistelijoita

Lisää kuvia

Elia Tisbeläinen - Valtakunta etsii taistelijoita

Mailis Janatuinen
Tuotenumero: 9789518886177

22,50 €

OVH: 25.00 €

Valtakunta etsi 800-luvulla eKr. Pohjoisvaltio Israelissa taistelijaa, joka taistelisi Hengen miekalla jumalattomuutta vastaan. Kuvaan ilmestyi Elia Tisbeläinen.

TAI

Saatavuus: Varastossa


Valtakunta etsi 800-luvulla eKr. Pohjoisvaltio Israelissa taistelijaa, joka taistelisi Hengen miekalla jumalattomuutta vastaan. Enää ei tiedetty, mikä oli ero Herran ja Baalin välillä, oikea jumalanpalvelus oli muuttunut irvikuvakseen, eikä ollut ketään, joka olisi julistanut Jumalan kansalle oikeaa lakia. Jumalan valtakunnan tappio näytti olevan vain ajan kysymys.

Kuvaan ilmestyi Elia Tisbeläinen. Hän aloitti taistelunsa erikoisella rukouksella; pyytämällä kansalleen ilmastokatastrofia.

Karmelin vuoren voimainmittelössä Elia kävi yksin 450 Baalin pappia vastaan. Vaakalaudalla oli isien usko: säilyisikö se vai häviäisikö lopullisesti. Tuon taistelun Elian Jumala voitti suvereenisti, mutta myöhemmin Elia joutui uusiin vaikeuksiin. Silloin hän sai Herralta vastauksen, jonka varassa hän jaksoi jatkaa taisteluaan Jumalan valtakunnan puolesta koko loppuelämänsä.

Mikä toi Elian sydämeen rauhan pahimman edessä? Sen voit lukea Mailis Janatuisen kirjan Elia Tisbeläinen lehdiltä.

Elia Tisbeläinen on Mailis Janatuisen Valtakunta etsii taistelijoita –sarjan toinen osa. Sarjan ensimmäinen osa Daavid ilmestyi vuonna 2011 ja kolmas osa Paavali Tarsolainen vuonna 2013.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Mailis Janatuinen
Julkaisuvuosi, julkaisija 2012 Perussanoma
Formaatti sid. 163 s.