Tunne mies, tunne nainen- Ymmärrä tunne-elämän erilaisuutta

Tarjoushinta 6,90 € Norm. hinta 32,20 €
Tilattavissa
SKU
9789522473561

Kirja erilaisten ihmisten erilaisesta tunne-elämästä.

Miehet eivät puhu eivätkä pussaa, ja naiset ovat joko hysteerisiä tai nalkuttavat. Yleistyksiä, kyllä. On kuitenkin totta, että miesten ja naisten tunne-elämässä todella on eroja. Tämä kirja paljastaa, millä tavoin eri sukupuolen edustajat hahmottavat, ilmaisevat ja säätelevät tunteitaan.


Miten ihmeessä me onnistumme tulemaan toimeen keskenämme? Onneksi tunteilla on aina järkensäkin, jota voidaan nimittää tunneälyksi. Kun sen valjastaa käyttöönsä, paranevat niin ihmissuhteet kuin terveys ja muukin elämänlaatu. Kirjan toisella puolella esitellään naisnäkökulma ja kääntöpuolella miesnäkökulma.


Mikael Saarinen on tunneosaamisesta väitellyt filosofian tohtori ja psykologian lisensiaatti, joka toimii psykoterapeuttina ja työyhteisövalmentajana.

Marja Kokkonen on Jyväskylän yliopiston liikuntatieteiden laitoksen tutkija, urheilupsykologi sekä tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja. Hän kuuluu espanjalaisen Marcelino Botinin säätiön tunne- ja vuorovaikutuskasvatuksen kansainväliseen asiantuntijaryhmään.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Saarinen Mikael, Kokkonen Marja
Formaatti nid. 150 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2012 Kirjapaja
Copyright 2019