On surun aika

20,60 € OVH: 22,90 €
Tilattavissa
SKU
9789525957372
  • Osta 20 hintaan 15,90 € /kpl ja säästä 23 %
  • Osta 100 hintaan 13,90 € /kpl ja säästä 33 %
Käytännöllinen ja lämminhenkinen opas läheisensä menettäneelle sisältää tietoa sekä käytännön järjestelyistä että surun kohtaamisesta ja käsittelystä.
Kuolema osaa yllättää - silloinkin, kun sitä tietää odottaa. Kuoleman osuessa lähelle koko elämä kokee mullistuksen. Aikaa mitataan suhteessa tapahtuneeseen: on aika ennen sitä ja aika siitä eteenpäin. Läheisensä menettäneelle hautajaisjärjestelyistä huolehtiminen voi surun keskellä tuntua ylivoimaiselta tehtävältä. Sen vuoksi on hyvä, että joku kertoo ja opastaa, miten asioissa edetään ja mitä kaikkea tulee muistaa ja ottaa huomioon.

On surun aika -kirja on tarkoitettu avuksi kuoleman kohdatessa. Se sisältää tietoa niin käytännön järjestelyistä kuin surun kohtaamisesta ja suruprosessin vaiheista. Kirjan ensimmäinen osa käsittelee hautajaisten järjestämistä. Sen lisäksi On surun aika -kirjassa kerrotaan, miten selvitä eteenpäin ja miten elämä muuttuu menetyksen jälkeen. Kirjasta löytyy myös virikkeitä rukoushetkiin.


On surun aika -kirjan kirjoittaja Seppo Laakso on psykoterapeutti, diakoni ja tietokirjailija, joka on julkaissut useita elämäntaitoa käsitteleviä kirjoja.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Laakso Seppo
Formaatti sid. 80 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2014 Katharos
Copyright 2019