• 020 754 2350

Elämän makuinen messu

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Aulikki Mäkinen, Johanna Koivisto
Julkaisuvuosi, julkaisija 2008 Lasten Keskus
Formaatti Sid. 160s.

Elämän makuinen messu

Opas hieman erilaisemman messun järjestämiseen.

TAI
28,35 €

OVH: 31.50 €

Tuotenumero: 9789516277175

Saatavuus: Varastossa


On popmessua, klovnimessua, Taizé-messua, vaeltavaa jumalanpalvelusta, rukoushelmimessua...

Elämän makuinen messu sisältää uudenlaista pohdintaa ja puheenvuoroja tämän päivän jumalanpalveluksesta. Samalla se on soveltamaan rohkaiseva ideapankki erityisesti nuorten ja nuorten aikuisten kanssa tehtävään työhön, mutta samalla koko jumalanpalvelusyhteisöä rikastuttamaan.

Miten jumalanpalvelus voisi todella olla "Jumalan kansan juhla?" Miten puhua niin, että se koskettaa tämän ajan ihmisen elämänkysymyksiä? Miten käyttää musiikkia monipuolisesti? Vai uskaltautuisiko käyttämään myös draamaa, liikettä, kuvaa, hiljaisuutta avaamaan messun sisältöä?

Kirja koostuu artikkeleista, jotka on tarkoitettu puheenvuoroiksi kirkon jumalanpalveluksesta käytävään keskusteluun. Lisäksi siinä esitellään muutama testattu tapa toteuttaa jumalanpalvelus hiukan toisin. Lopussa on valmiita jumalanpalveluksen osia, joista voi suoraan poimia ja soveltaa oman seurakunnan messuun sopivimmat.

Nuorten, nuorten aikuisten ja muiden seurakuntalaisten taidot käyttöön - jumalanpalveluselämää voi rikastuttaa vähälläkin vaivalla

Saatat olla kiinnostunut myös näistä