• 020 754 2350

Eksistentialismi - Vapauden filosofia

Lisää kuvia

Eksistentialismi - Vapauden filosofia

Lehtinen Torsti
Tuotenumero: 9789522700452

7,90 €

OVH: 12.90 €

Eksistentialismi-kirjassa Torsti Lehtinen pohtii ihmisenä olemisen kysymyksiä ja esittelee keskeisten eksistenssifilosofien ajattelua.
TAI

Saatavuus: Jälkitoimitustuote


Eksistentialismi-kirjassa Torsti Lehtinen pohtii ihmisenä olemisen kysymyksiä ja esittelee keskeisten eksistenssifilosofien ajattelua. Oman lukunsa saavat Søren Kierkegaard, Karl Jaspers, Martin Heidegger, Jean-Paul Sartre, Albert Camus, Simone de Beauvoir ja Gabriel Marcel.


Filosofi ja kirjailija Torsti Lehtisen teos Eksistantialismi - Vapauden filosofia ei ole painavista aiheistaan huolimatta raskasta luettavaa. Lehtisen mukaan vain ihminen koko luomakunnassa ihmettelee, mitä oleminen on. Suurten ja kutkuttavien kysymysten parissa sukelletaan paradokseihin ja päädytään humoristisiinkin lopputuloksiin.


Eksistentialismi - tai eksistenssifilosofia - karttaa määrittelyjä ja kokoaa ystäviä. Teoksessa kerrotaan paitsi tämän ajattelutavan synnystä ja kehityksestä myös keskeisesti siihen liitetyistä henkilöistä, joista moni on ollut romaanikirjailija. Taitavana tarinankertojana Torsti Lehtinen ei sorru kuivaan oppikirjamaisuuteen.


Eksistentialismi - Vapauden filosofia -kirja ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 2002.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Lehtinen Torsti
Julkaisuvuosi, julkaisija 2013 Arktinen Banaani
Formaatti sid. 336 s.