• 020 754 2350

DVD Kadotettu maailma

Lisätiedot

Lisätiedot

Fyysinen koko 110 min
Julkaisuvuosi, julkaisija 2015
Formaatti dvd

DVD Kadotettu maailma

Kadotettu maailma on jännityselokuva maailmanlopun ajoista. Miljoonien ihmisten yhtäkkinen katoaminen saa jäljelle jääneet kauhun ja hämmennyksen valtaan. Mitä oikein on tapahtumassa?
TAI
15,20 €

OVH: 16.90 €

Tuotenumero: 6416548587417

Saatavuus: Varastossa


Kadotettu maailma on jännityselokuva maailmanlopun ajoista.


Lentokapteeni Rayford Steelen (Nicolas Cage) tytär Chloe päättää yllättää isänsä tämän syntymäpäivänä. Yllätysjuhlat menevät kuitenkin mönkään, koska isä joutuu lähtemään työmatkalle. Juhlien sijaan Chloe lähtee ostoksille pikkuveljensä kanssa. Kauppakeskuksen kuhina keskeytyy karmealla tavalla, kun miljoonia ihmisiä katoaa kuin savuna ilmaan. Valtaosa heistä on pieniä lapsia. Samaan aikaan taivaalla alkaa tapahtua hirveitä, kun Steelen ohjaama kone ajautuu kohti vääjäämätöntä onnettomuutta. Miljoonien ihmisten yhtäkkinen katoaminen saa jäljelle jääneet kauhun ja hämmennyksen valtaan. Mitä oikein on tapahtumassa?


Kadotettu maailma on kymmeniä miljoonia kopioita myyneen kirjasarjan, Viimeisten päivien vaellus, ensimmäisen osan elokuvasovitus. Kirjasarjan ovat kirjoittaneet Tim LaHaye ja Jerry B. Jenkins, ja sarjan osat ovat olleet mm. New York Timesin bestseller -listan ykkösenä.


Kadotettu maailma -elokuvan on ohjannut Vic Amstrong. Pääosissa ovat Nicolas Cage, Cassi Thomson, Lea Thompson ja Chad Michael Murray.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

DVD A.D. Kingdom And Empire

DVD A.D. Kingdom And Empire

17,90 €
DVD Rust

DVD Rust

4,90 €

Norm. hinta 19,90 €

DVD Courageous

DVD Courageous

11,60 €
DVD Angus Buchan's Ordinary People

DVD Angus Buchan's Ordinary People

17,00 €
DVD The Passion Of The Christ

DVD The Passion Of The Christ

5,90 €

Norm. hinta 12,90 €

DVD Kujanjuoksu

DVD Kujanjuoksu

14,30 €