CD Ihme - Joululauluja - Songs of Christmas

Lisää kuvia

CD Ihme - Joululauluja - Songs of Christmas

Candomino
Tuotenumero: 6420612811162

18,00 €

OVH: 20.00 €

Espoolaisen Candomino-kuoron joululevy Ihme kertoo joulun ihmeellisestä valosta. Ohjelmistoltaan laaja-alaisella levyllä palkittu nuorisokuoro liikkuu kansallisromantiikan tummista sävyistä renessanssin kirkkauteen.
TAI

Saatavuus: Varastossa


Espoolaisen Candomino-kuoron joululevy Ihme kertoo joulun ihmeellisestä valosta. Ohjelmistoltaan laaja-alaisella levyllä palkittu nuorisokuoro liikkuu kansallisromantiikan tummista sävyistä renessanssin kirkkauteen. Perinteisen joulumusiikin mausteena on myös ripaus nykymusiikkia.


Candominon musiikillinen johtaja Esko Kallio halusi luoda samalla kertaa perinnetietoisen ja omaleimaisen kokonaisuuden – ja lopputuloksena syntyi levy, jolla tutuimmat joululaulut ovat sulassa sovussa harvinaisempien helmien kanssa. Ihme-levyltä löytyvät esimerkiksi Leevi Madetojan Arkihuolesi kaikki heitä, sleesialainen Maa on niin kaunis sekä Joonas Kokkosen raikas Iloitkaatte. Mukana on myös Lauri Nurkkalalta tilattu kuorosovitus Heino Kasken ja Eino Leinon rakastetusta yksinlaulusta Mökit nukkuu lumiset.


Pääosin suomenkielisen levyn muita säveltäjänimiä ovat muun muassa P.J. Hannikainen, Jaakko Linjama, Jouko Linjama ja Hugo Distler. Ihme-levyn päättää Miikka Lehtoahon urkuimprovisaatio Martti Lutherin Enkeli taivaan -teeman pohjalta.


Candominon raikas ote perinteeseen erottuu musiikin lisäksi visuaalisuudessa. Levyn kansikuvana on käytetty taiteilija Kuutti Lavosen teosta Ursa vuodelta 1997. Kuoro juhlii vuoden 2012 aikana 45. toimintavuottaan. Levyn on julkaissut Oulunsalossa toimiva levy-yhtiö Sympaali.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Candomino
Julkaisuvuosi, julkaisija 2011 Symbali
Formaatti cd

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

CD Enkelten laulu

CD Enkelten laulu

CD Jul

CD Jul

CD The Gift

CD The Gift

CD Rauhaa

CD Rauhaa