• 020 754 2350

CD Ihme - Joululauluja - Songs of Christmas

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Candomino
Julkaisuvuosi, julkaisija 2011 Symbali
Formaatti cd

CD Ihme - Joululauluja - Songs of Christmas

Espoolaisen Candomino-kuoron joululevy Ihme kertoo joulun ihmeellisestä valosta. Ohjelmistoltaan laaja-alaisella levyllä palkittu nuorisokuoro liikkuu kansallisromantiikan tummista sävyistä renessanssin kirkkauteen.
TAI
18,00 €

OVH: 20.00 €

Tuotenumero: 6420612811162

Saatavuus: Tilattavissa


Espoolaisen Candomino-kuoron joululevy Ihme kertoo joulun ihmeellisestä valosta. Ohjelmistoltaan laaja-alaisella levyllä palkittu nuorisokuoro liikkuu kansallisromantiikan tummista sävyistä renessanssin kirkkauteen. Perinteisen joulumusiikin mausteena on myös ripaus nykymusiikkia.


Candominon musiikillinen johtaja Esko Kallio halusi luoda samalla kertaa perinnetietoisen ja omaleimaisen kokonaisuuden – ja lopputuloksena syntyi levy, jolla tutuimmat joululaulut ovat sulassa sovussa harvinaisempien helmien kanssa. Ihme-levyltä löytyvät esimerkiksi Leevi Madetojan Arkihuolesi kaikki heitä, sleesialainen Maa on niin kaunis sekä Joonas Kokkosen raikas Iloitkaatte. Mukana on myös Lauri Nurkkalalta tilattu kuorosovitus Heino Kasken ja Eino Leinon rakastetusta yksinlaulusta Mökit nukkuu lumiset.


Pääosin suomenkielisen levyn muita säveltäjänimiä ovat muun muassa P.J. Hannikainen, Jaakko Linjama, Jouko Linjama ja Hugo Distler. Ihme-levyn päättää Miikka Lehtoahon urkuimprovisaatio Martti Lutherin Enkeli taivaan -teeman pohjalta.


Candominon raikas ote perinteeseen erottuu musiikin lisäksi visuaalisuudessa. Levyn kansikuvana on käytetty taiteilija Kuutti Lavosen teosta Ursa vuodelta 1997. Kuoro juhlii vuoden 2012 aikana 45. toimintavuottaan. Levyn on julkaissut Oulunsalossa toimiva levy-yhtiö Sympaali.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

CD Tulkoon joulu 3 CD

CD Tulkoon joulu 3 CD

15,50 €
CD Jul

CD Jul

8,90 €
CD Noel

CD Noel

12,90 €
CD Minun jouluni

CD Minun jouluni

3,90 €
CD Talkin' Christmas!

CD Talkin' Christmas!

6,00 €
CD The Gift

CD The Gift

12,90 €