• 020 754 2350

CD Enkelten laulu

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Eri esittäjiä
Fyysinen koko 13 laulua
Julkaisuvuosi, julkaisija 2007 Rainmaker
Formaatti cd

CD Enkelten laulu

Kaunis kokoelma tuttuja joululauluja ja uusia koskettavia joululauluja.

TAI
18,90 €

OVH: 21.00 €

Tuotenumero: 6418722312587

Saatavuus: Varastossa


Vahvatunnelmainen kokoelma tuoreita ja jo klassikoiksi vakiintuneita joululauluja.

Levyllä on kaikkiaan kaksitoista laulua, joista osa on vanhoja tuttuja melodioita, osa aivan uusia joululauluja. Kokoelmassa kohtaavat näin menneisyys ja nykyisyys.

Laulut liittyvät vuosituhantiseen kristilliseen jouluperinteeseen, joka ei ole vain historiaa. Traditio kantaa mukanaan ilosanoman, joka murtautuu keskelle minun raadollista elämääni: viimeinen sana ei ole sittenkään kuolemalla ja epätoivolla vaan Jumalan hyvyydellä”, tuottaja Antti Vuori kuvaa levyn perusideaa.

Enkelten laulu -levyn aloittaa Ilmari Hannikaisen säveltämä ja Hilja Haahden sanoittama Odotan jouluvierasta. Sitä seuraavat neljä 2000-luvun sävelmää, joiden tekijöinä ovat Jukka Salminen (Betlehemin yö), Timo-Matti Haapiainen (Joosefin kehtolaulu), Tommi Kalenius (Ei voinut meistä kukaan aavistaa) ja Pekka Simojoki (Joulun kaipaus).
Näiden jäljessä tulevat joululaulut ovat vanhoja tuttuja: Taivas sylissäni, Halki aikojen, Paimenen yösoitto, Poika Kuninkaan, Minä tulin sinua varten, Pimeydessä syttyy tähti ja Marian jouluvirsi

Levyn solisteina on monia tunnettuja nimiä: Markus Bäckman, Matti Holi, Ilona Nyman, Maria Laakso, Topi Lehtipuu ja Victoria Lindqvist. Lisäksi levyllä esiintyvät Kampin laulu -kuoro ja Jakaranda. Levyn päättää sen nimikappale, Pekka Simojoen säveltämä ja Anna-Mari Kaskisen sanoittama Enkelten laulu.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

CD Tulkoon joulu 3 CD

CD Tulkoon joulu 3 CD

15,50 €
CD Minun jouluni

CD Minun jouluni

3,90 €
CD Noel

CD Noel

12,90 €
CD Jouluaamuna

CD Jouluaamuna

6,00 €
CD The Gift

CD The Gift

12,90 €
CD Talkin' Christmas!

CD Talkin' Christmas!

6,00 €