Sacrum muuttaa! Muuttomyynti 3.-18.1.2020 - myymälän täydeltä yksittäiskappaleita, löytökirjoja ja arkistojen aarteita edullisesti! Klikkaa verkkokaupan muuttoaleen tästä

DVD Tulivaunut

11,60 € OVH: 12,90 €
Tilattavissa
SKU
7340112717841
Tulivaunut on tositapahtumiin perustuva draama, joka seuraa kahden brittiurheilijan valmistautumista Pariisin kesäolympialaisiin vuonna 1924. Elokuva on neljän Oscar-palkinnon voittaja.
Tulivaunut on tositapahtumiin perustuva draama, joka seuraa kahden brittiurheilijan valmistautumista Pariisin kesäolympialaisiin vuonna 1924. Harold Abrahams (Ben Cross), juutalaista syntyperää oleva urheilija, juoksee voittaakseen ennakkoluulot ja saadakseen henkilökohtaista suosiota. Hänen kilpailijansa Eric Liddell (Ian Charleson), hurskas skotlantilainen lähetyssaarnaaja kilpailee ylistääkseen Jumalaa.


Tulivaunut on innoittava ja liikuttava tarina hengen ja voiman lujuudesta mielettömien mahdollisuuksien edessä. Elokuva yhdistää urheilukilpailun ja ihmisten välisen draaman hienoimmat elementit luoden kunnioitusta herättävän ja ajattoman elokuva-klassikon. Elokuva on neljän Oscar-palkinnon voittaja ja kansainvälistä arvostusta saanut.

Näyttelijät: Campbell Cheryl, Charleson Ian, Cross Ben, Havers Nigel, Krige Alice
Ohjaaja: Hudson Hugh

Lisätietoja
Fyysinen koko 118 min
Formaatti dvd
Julkaisuvuosi, julkaisija 1981
Copyright 2019