• 020 754 2350

CD SUOMEN LASTEN RAAMATTU ÄÄNIKIRJA

Lisää kuvia

CD SUOMEN LASTEN RAAMATTU ÄÄNIKIRJA

lukija Elsa Saisio, teksti Jaakko Heinimäki
Tuotenumero: 9789511235118

32,13 €
Suomen lasten Raamattu -äänikirja kutsuu kuuntelemaan Uuden ja Vanhan testamentin kiehtovia tarinoita.
TAI

Tervetuloa hauskalle, sivistävälle ja jännittävälle matkalle Raamatun maailmaan! Suomen lasten Raamattu -äänikirja kutsuu sinut kuuntelemaan Uuden ja Vanhan testamentin kiehtovia tarinoita. Äänikirja sisältää myös muita Raamatun tekstejä, kuten kirjeitä ja runoja. Jaakko Heinimäen tekstit avaavat Raamatun maailman kaikenikäisille kuuntelijoille. Voit tutustua Raamatun keskeisiin kertomuksiin äänikirjan avulla ja huomata, että lasten Raamattu on suuri seikkailu!

Ensimmäisenä päivänä Jumala loi taivaan ja maan, toisena päivänä hän teki valtavan sinisen taivaankannen, kolmantena päivänä hän jo istutti pensaita ja hedelmäpuita. Mutta muistatko myös minä päivänä hän loi lampaan, hevosen ja kissan? Entä oletko kuullut Mooses-vauvan jännisttävästä ja vaarallisesta matkasta kaislakorissa jokea pitkin ja tunnetko tarinan Simsonista ja hänen pitkistä palmikoistaan? Tiesitkö, että jääkiekkoselostajien sanonta ”Salomon tuomio” tulee Raamatusta? Suomen lasten Raamattu on mielenkiintoinen seikkailu, jonka läpi voit itse kuuntelijana kulkea!

Suomen lasten Raamattu johdattaa kuuntelijan Mooseksen kirjojen ja historiakirjojen, sekä Jobin kirjan kautta Psalmeihin, Sananlaskujen- ja Saarnaajan kirjoihin, ja lopulta Laulujen laulun kautta Profeettakirjoihin. Uuden testamentin puolella käydään läpi evankeliumien ja apostolien tekojen avulla Jeesuksen ja hänen seuraajiensa elämää. Paavalin kirjeet kertovat kristinuskon leviämisestä ja uusien seurakuntien syntymisestä. Suomen lasten Raamattu päättyy Johanneksen ilmestykseen ja kertomukseen uudesta taivaasta ja uudesta maasta.

Suomen lasten Raamattu – äänikirja on Elsa Saision lukema ja äänitteen kokonaiskesto on 8 tuntia. Äänikirja sisältää 7 cd-levyä. Suomen lasten Raamattu on ilmestynyt kirjana vuonna 2009 ja siitä on otettu jo kolme painosta.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti lukija Elsa Saisio, teksti Jaakko Heinimäki
Fyysinen koko 7 cd-levyä, n. 8 h
Julkaisuvuosi, julkaisija 2009 Otava
Formaatti cd