BR Kadotettu maailma

17,00 € OVH: 18,90 €
Tilattavissa
SKU
6416548587431
Kadotettu maailma on jännityselokuva maailmanlopun ajoista. Miljoonien ihmisten yhtäkkinen katoaminen saa jäljelle jääneet kauhun ja hämmennyksen valtaan. Mitä oikein on tapahtumassa?
Kadotettu maailma on jännityselokuva maailmanlopun ajoista.


Lentokapteeni Rayford Steelen (Nicolas Cage) tytär Chloe päättää yllättää isänsä tämän syntymäpäivänä. Yllätysjuhlat menevät kuitenkin mönkään, koska isä joutuu lähtemään työmatkalle. Juhlien sijaan Chloe lähtee ostoksille pikkuveljensä kanssa. Kauppakeskuksen kuhina keskeytyy karmealla tavalla, kun miljoonia ihmisiä katoaa kuin savuna ilmaan. Valtaosa heistä on pieniä lapsia. Samaan aikaan taivaalla alkaa tapahtua hirveitä, kun Steelen ohjaama kone ajautuu kohti vääjäämätöntä onnettomuutta. Miljoonien ihmisten yhtäkkinen katoaminen saa jäljelle jääneet kauhun ja hämmennyksen valtaan. Mitä oikein on tapahtumassa?


Kadotettu maailma on kymmeniä miljoonia kopioita myyneen kirjasarjan, Viimeisten päivien vaellus, ensimmäisen osan elokuvasovitus. Kirjasarjan ovat kirjoittaneet Tim LaHaye ja Jerry B. Jenkins, ja sarjan osat ovat olleet mm. New York Timesin bestseller -listan ykkösenä.


Kadotettu maailma -elokuvan on ohjannut Vic Amstrong. Pääosissa ovat Nicolas Cage, Cassi Thomson, Lea Thompson ja Chad Michael Murray.

Lisätietoja
Fyysinen koko 110 min
Formaatti Blu-ray
Julkaisuvuosi, julkaisija 2015
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. 3D BR The Noah
  3D BR The Noah
  4,90 € OVH: 29,90 €
 2. BR Exodus - Gods and Kings
  BR Exodus - Gods and Kings
  17,90 € OVH: 19,90 €
 3. BR Simson ja Delila
  BR Simson ja Delila
  13,40 € OVH: 14,90 €
Copyright 2019