BR Kadotettu maailma

Lisää kuvia

BR Kadotettu maailma

Tuotenumero: 6416548587431

17,00 €

OVH: 18.90 €

Kadotettu maailma on jännityselokuva maailmanlopun ajoista. Miljoonien ihmisten yhtäkkinen katoaminen saa jäljelle jääneet kauhun ja hämmennyksen valtaan. Mitä oikein on tapahtumassa?
TAI

Saatavuus: Varastossa


Kadotettu maailma on jännityselokuva maailmanlopun ajoista.


Lentokapteeni Rayford Steelen (Nicolas Cage) tytär Chloe päättää yllättää isänsä tämän syntymäpäivänä. Yllätysjuhlat menevät kuitenkin mönkään, koska isä joutuu lähtemään työmatkalle. Juhlien sijaan Chloe lähtee ostoksille pikkuveljensä kanssa. Kauppakeskuksen kuhina keskeytyy karmealla tavalla, kun miljoonia ihmisiä katoaa kuin savuna ilmaan. Valtaosa heistä on pieniä lapsia. Samaan aikaan taivaalla alkaa tapahtua hirveitä, kun Steelen ohjaama kone ajautuu kohti vääjäämätöntä onnettomuutta. Miljoonien ihmisten yhtäkkinen katoaminen saa jäljelle jääneet kauhun ja hämmennyksen valtaan. Mitä oikein on tapahtumassa?


Kadotettu maailma on kymmeniä miljoonia kopioita myyneen kirjasarjan, Viimeisten päivien vaellus, ensimmäisen osan elokuvasovitus. Kirjasarjan ovat kirjoittaneet Tim LaHaye ja Jerry B. Jenkins, ja sarjan osat ovat olleet mm. New York Timesin bestseller -listan ykkösenä.


Kadotettu maailma -elokuvan on ohjannut Vic Amstrong. Pääosissa ovat Nicolas Cage, Cassi Thomson, Lea Thompson ja Chad Michael Murray.

Lisätiedot

Lisätiedot

Fyysinen koko 110 min
Julkaisuvuosi, julkaisija 2015
Formaatti Blu-ray

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

BR The Son Of God

BR The Son Of God

CD The Gift

CD The Gift

BR The Bible

BR The Bible

BR The Noah

BR The Noah

3D BR The Noah

3D BR The Noah