• 020 754 2350

BR Kadotettu maailma

Lisätiedot

Lisätiedot

Fyysinen koko 110 min
Julkaisuvuosi, julkaisija 2015
Formaatti Blu-ray

BR Kadotettu maailma

Kadotettu maailma on jännityselokuva maailmanlopun ajoista. Miljoonien ihmisten yhtäkkinen katoaminen saa jäljelle jääneet kauhun ja hämmennyksen valtaan. Mitä oikein on tapahtumassa?
TAI
17,00 €

OVH: 18.90 €

Tuotenumero: 6416548587431

Saatavuus: Varastossa


Kadotettu maailma on jännityselokuva maailmanlopun ajoista.


Lentokapteeni Rayford Steelen (Nicolas Cage) tytär Chloe päättää yllättää isänsä tämän syntymäpäivänä. Yllätysjuhlat menevät kuitenkin mönkään, koska isä joutuu lähtemään työmatkalle. Juhlien sijaan Chloe lähtee ostoksille pikkuveljensä kanssa. Kauppakeskuksen kuhina keskeytyy karmealla tavalla, kun miljoonia ihmisiä katoaa kuin savuna ilmaan. Valtaosa heistä on pieniä lapsia. Samaan aikaan taivaalla alkaa tapahtua hirveitä, kun Steelen ohjaama kone ajautuu kohti vääjäämätöntä onnettomuutta. Miljoonien ihmisten yhtäkkinen katoaminen saa jäljelle jääneet kauhun ja hämmennyksen valtaan. Mitä oikein on tapahtumassa?


Kadotettu maailma on kymmeniä miljoonia kopioita myyneen kirjasarjan, Viimeisten päivien vaellus, ensimmäisen osan elokuvasovitus. Kirjasarjan ovat kirjoittaneet Tim LaHaye ja Jerry B. Jenkins, ja sarjan osat ovat olleet mm. New York Timesin bestseller -listan ykkösenä.


Kadotettu maailma -elokuvan on ohjannut Vic Amstrong. Pääosissa ovat Nicolas Cage, Cassi Thomson, Lea Thompson ja Chad Michael Murray.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

BR The Son Of God

BR The Son Of God

14,90 €
DVD Rust

DVD Rust

4,90 €

Norm. hinta 19,90 €

BR The Bible

BR The Bible

22,90 €
3D BR The Noah

3D BR The Noah

14,90 €
BR Miracles From Heaven

BR Miracles From Heaven

20,60 €
CD The Gift

CD The Gift

12,90 €