Azusa-kadun siunaus - Mukana olleet kertoivat minulle tarinansa

10,00 € OVH: 18,00 €
Varastossa
SKU
9789525866445
Azusa-kadun siunaus -kirjan kertomukset kuvaavat nuorten ihmisten tekemiä ihmeitä, heidän toimimistaan Jumalan lahjojen käyttäjinä ja Jumalan voiman todistajina

Azusa-kadun tallissa tapahtui ensimmäisen helluntain kaltainen Pyhän Hengen vuodatus seurakunnan ylle. Herätys levisi Azusa-kadulta kahdessa vuodessa yli 50:een maahan aikana, jolloin ei ollut lentoliikennettä eikä sähköisiä massaviestimiä.

Azusa-kadun siunaus -kirjan kertomukset kuvaavat nuorten ihmisten tekemiä ihmeitä, heidän toimimistaan Jumalan lahjojen käyttäjinä ja Jumalan voiman todistajina. Ne ovat kertomuksia nuorista ihmisistä.

Kertomusten on tarkoitus innostaa ja rohkaista nuorta. Jumala voi - ja haluaa - käyttää sinua nyt, ei vasta joskus tulevaisuudessa kun olet kasvanut aikuiseksi.

Kirjan kirjoittaja Tom Welchel eli nuorena miehenä hän Azusakadun herätyksen kokeneiden keskellä. Nyt hän jakaa sen, mitä sai näiltä ihmisiltä. Silminnäkijöiden todistuksia on jaettu ympäri maailman, ja Tommy Welchel kertoo, että samanlaisia ihmeitä on jälleen alkanut tapahtua.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Tom Welchel
Formaatti nid. 133 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2011 KKJMK
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019