Armosi soi minussa, nuottikirja

Lisää kuvia

Armosi soi minussa, nuottikirja

Hannu Huhtala
Tuotenumero: 9790900167590

24,30 €

OVH: 27.00 €

Kun Jumalan armo alkaa vaikuttaa ihmisen sisimmässä, on kuin koko elämä puhkeaisi kauniiseen sointiin. Armosi soi minussa -nuottikirja on kokoelma lauluntekijä Hannu Huhtalan sävellyksiä, joita hän on tehnyt Anna-Mari Kaskisen, Hilja Aaltosen, Leena Lehtisen, Salme Blomsterin ja Seppo Jokisen runoihin.
TAI

Saatavuus: Varastossa


Kun Jumalan armo alkaa vaikuttaa ihmisen sisimmässä, on kuin koko elämä puhkeaisi kauniiseen sointiin. Armosi soi minussa -nuottikirja on kokoelma lauluntekijä Hannu Huhtalan sävellyksiä, joita hän on tehnyt Anna-Mari Kaskisen, Hilja Aaltosen, Leena Lehtisen, Salme Blomsterin ja Seppo Jokisen runoihin. Osa lauluista on Huhtalan itsensä sanoittamia.

Sointumerkinnöissä on huomioitu sekä pelkistetyn säestyksen kanssa esiintyvät laulajat että soitinyhtyeet. Teos pitää sisällään myös 18 kuorosovitusta ja musiikillisen Emmauksen tie -matkakertomuksen.

Kirjan lauluista osa on jukaistu äänitteillä Minun aarteeni - lauluja Hilja Aaltosen sydämeltä (Nina Åström), Rakastettu (Elina Vettenranta) ja Sinä Olet (Lasse Riutamaa & Family).

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Hannu Huhtala
Julkaisuvuosi, julkaisija 2015 Aikamedia
Formaatti Kierreselkäinen 83 s.