• 020 754 2350

Armosi soi minussa, nuottikirja

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Hannu Huhtala
Julkaisuvuosi, julkaisija 2015 Aikamedia
Formaatti Kierreselkäinen 83 s.

Armosi soi minussa, nuottikirja

Kun Jumalan armo alkaa vaikuttaa ihmisen sisimmässä, on kuin koko elämä puhkeaisi kauniiseen sointiin. Armosi soi minussa -nuottikirja on kokoelma lauluntekijä Hannu Huhtalan sävellyksiä, joita hän on tehnyt Anna-Mari Kaskisen, Hilja Aaltosen, Leena Lehtisen, Salme Blomsterin ja Seppo Jokisen runoihin.
TAI
24,30 €

OVH: 27.00 €

Tuotenumero: 9790900167590

Saatavuus: Varastossa


Kun Jumalan armo alkaa vaikuttaa ihmisen sisimmässä, on kuin koko elämä puhkeaisi kauniiseen sointiin. Armosi soi minussa -nuottikirja on kokoelma lauluntekijä Hannu Huhtalan sävellyksiä, joita hän on tehnyt Anna-Mari Kaskisen, Hilja Aaltosen, Leena Lehtisen, Salme Blomsterin ja Seppo Jokisen runoihin. Osa lauluista on Huhtalan itsensä sanoittamia.

Sointumerkinnöissä on huomioitu sekä pelkistetyn säestyksen kanssa esiintyvät laulajat että soitinyhtyeet. Teos pitää sisällään myös 18 kuorosovitusta ja musiikillisen Emmauksen tie -matkakertomuksen.

Kirjan lauluista osa on jukaistu äänitteillä Minun aarteeni - lauluja Hilja Aaltosen sydämeltä (Nina Åström), Rakastettu (Elina Vettenranta) ja Sinä Olet (Lasse Riutamaa & Family).

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Puhdasta kultaa & Kristallirakeita

Puhdasta kultaa & Kristallirakeita

17,10 €
Ilovoimaa-nuottikirja

Ilovoimaa-nuottikirja

5,00 €

Norm. hinta 18,00 €

Peukalopotti nuottivihko

Peukalopotti nuottivihko

10,00 €
Ylistys-nuottikirja

Ylistys-nuottikirja

9,00 €