Arkielämää Pyhässä maassa

Lisää kuvia

Arkielämää Pyhässä maassa

Saarilahti Ulla-Maija
Tuotenumero: 9789516244276

21,60 €
Suomen Lähetysseuran työntekijä Ulla-Maija Saarilahti kirjoitti kirjan elämästään ja kokemuksistaan Israelissa ja Palestiinalaisalueilla.
TAI

Saatavuus: Varastossa


Arkielämää Pyhässä maassa: Suomen Lähetysseuran työntekijä Ulla-Maija Saarilahti kirjoitti kirjan elämästään ja kokemuksistaan Israelissa ja Palestiinalaisalueilla.


Nimensä mukaisesti kirja kuvaa arkisia kohtaamisia Lähi-idän jännitteisessä ilmapiirissä. Juutalaiset, Israelin arabit, palestiinalaiset, druusit, beduiinit ja vierastyöläiset tulevat kirjan sivuilla tutuiksi omine erityiskysymyksineen. Kirjoittajan muistot ja kokemukset lomittuvat kirjassa tietopuolisen aineksen kanssa. Ihmiskuvausten lomassa Saarilahti kirjoittaa paikallisista juhlista, messiaanisista juutalaisista sekä Pyhän maan lukuisista kirkkokunnista. Arkielämää Pyhässä maassa pohtii myös rauhaan ja sovintoon liittyviä haastavia kysymyksiä sekä tarjoaa kattavan kuvan Lähetysseuran toiminnasta alueella.


TM, lehtori Ulla-Maija Saarilahti on opiskellut Jerusalemin heprealaisessa yliopistossa lukuvuoden 1975-1976 ja toiminut sittemmin Lähetysseuran työntekijänä Israelissa vuosina 1978–2000. Suomeen palattuaan Saarilahti on toiminut Lähetysseuran ulkomaanosastolla vuoteen 2012 asti ja hoitanut muun muassa Lähi-idän aluekoordinaattorin tehtäviä.

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Saarilahti Ulla-Maija
Julkaisuvuosi, julkaisija 2013 Suomen Lähetysseura
Formaatti nid. 152 s.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä