• 020 754 2350

Anoppi ja miniä - Omaa tietä, yhtä matkaa

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Maija Nyman
Julkaisuvuosi, julkaisija 2012 Päivä Oy
Formaatti sid. 126 s.

Anoppi ja miniä - Omaa tietä, yhtä matkaa

Anoppi ja miniä - Omaa tietä, yhtä matkaa -kirja keskittyy siihen erityiseen suhteeseen, jossa kaksi naista rakastaa samaa miestä.

TAI
3,50 €
(24,00 €)

OVH: 24.00 €

Tuotenumero: 9789524755344

Saatavuus: Varastossa


Anoppi ja miniä –kirja keskittyy siihen erityiseen suhteeseen, jossa kaksi naista rakastaa samaa miestä. Molemmat naiset ovat vahvoja tekijöitä miehen elämässä, ja molemmat joutuvat opettelemaan luopumista ja vastaanottamista. Anoppi luopuu pojastaan, mutta ottaa vastaan miniän. Miniä liittyy uuteen sukuun ja saa anopin. Kirja opettaa, että rohkea sitoutuminen ei vie itsenäisyyttä, vaan tukee sitä.


Rakkaudesta samaan mieheen kaksi toisilleen vierasta naista asetetaan elämän näyttämölle rinnakkain. Sanat eivät ehkä heti osu kohdalleen, vaan tarvitaan harjoitusta ja kärsivällisyyttä. Vuorovaikutus paranee ajan kuluessa, rehellisyys ja aitous vievät rooleja eteenpäin.


Vaikka anoppi ja miniä kulkevat kumpikin omaa tietään, toisinaan heidän polkunsa kohtaavat ja he saavat kulkea yhtä matkaa. Tällä matkalla on kompastuskivensä, haasteensa ja mahdollisuutensa. Anoppi ja miniä -kirja tarjoaa lempeää elämänviisautta iloksi ja virikkeeksi sekä anopille että hänen miniälleen.


2. painos

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Avio-onnea kaikilla mausteilla

Avio-onnea kaikilla mausteilla

18,00 €
Ainako anteeksi?

Ainako anteeksi?

9,00 €
Muistiinpanoja surun ajalta

Muistiinpanoja surun ajalta

4,90 €
Kertomuksia Raamatusta

Kertomuksia Raamatusta

6,90 €
Avioliitosta

Avioliitosta

7,00 €