• 020 754 2350

Annan silti anteeksi

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Chappell Kitty
Julkaisuvuosi, julkaisija 2011 Päivä Oy
Formaatti sid. 265 s.

Annan silti anteeksi

Annan silti anteeksi on tositapahtumiin perustuva kirja katkeruuden ja täydellisen anteeksiantamuksen vaikutuksesta. Väkivaltaisessa perheessä elänyt Kitty Chappel kirjoittaa siitä, kuinka traumaattisista kokemuksista on mahdollista eheytyä.
TAI
7,00 €

OVH: 28.00 €

Tuotenumero: 9789524755023

Saatavuus: Varastossa


Annan silti anteeksi on tositapahtumiin perustuva kirja katkeruuden ja täydellisen anteeksiantamuksen vaikutuksesta.


Kitty Chappel sekä hänen sisaruksensa ja äitinsä joutuivat kokemaan melkein päivittäin isän mielivaltaista pahoinpitelyä. Kun isä oli vähällä surmata äidin, Kitty päätti, ettei koskaan anna anteeksi. Katkeruuden kahleet hiersivät häntä ja varjostivat hänen elämäänsä. Koettuaan omakohtaisesti Jumalan armon Kitty ymmärsi, että on väärin vaalita katkeruutta sydämessään. Hän jopa rukoili, että Jumala pakottaisi hänet antamaan isälle anteeksi. Mutta Jumala odotti Kittyn omaa päätöstä.


Annan silti anteeksi on vahva osoitus siitä, miten kokonaisvaltaisesti katkeruus ja toisaalta täydellinen anteeksiantamus vaikuttavat elämään. On mahdollista vapautua katkeruuden kahleista ja eheytyä.


Annan silti anteeksi -kirjan kirjoittaja Kitty Chappel kiertää puhumassa anteeksiannon merkityksestä. Hän neuvoo kuulijoita kielteisten tunteiden käsittelemisessä ja ohjaa heitä evankeliumin vapauttavan ilosanoman äärelle.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Elämäni paloja

Elämäni paloja

27,00 €
Mielen hoiva - Myötätunto ja lohdutus voimavaraksi

Mielen hoiva - Myötätunto ja lohdutus voimavaraksi

12,90 €

Norm. hinta 28,90 €

Elämisen arvoista

Elämisen arvoista

28,80 €
Ainako anteeksi?

Ainako anteeksi?

9,00 €
Muistiinpanoja surun ajalta

Muistiinpanoja surun ajalta

4,90 €