• 020 754 2350

Alef

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Coelho Paulo
Julkaisuvuosi, julkaisija Bazar 2011

Alef

Muuta elämäsi, kirjoita kohtalosi uudelleen. Alef on kirja pelkojen ja syntien kohtaamisesta, rakkauden ja anteeksiannon etsimisestä ja rohkeudesta kohdata elämän väistämättömät haasteet.
TAI
28,80 €

OVH: 32.00 €

Tuotenumero: 9789525637632

Saatavuus: Varastossa


Maailmanlaajuisen suosion saavuttanut bestseller-kirjailija Paulo Coelho kertoo tässä romaanissa omasta matkastaan. Kuten rakastetun Alkemisti-kirjan päähenkilö, myös Coelho kokee syvän uskonkriisin. Etsiessään tietä henkiseen uudistumiseen hän päättää aloittaa alusta, etsiä uudelleen yhteyden ympärillä oleviin ihmisiin ja maisemiin.


Kirjailija lähtee etsimään uutta energiaa ensin Afrikasta ja sitten Euroopasta ja Aasiasta Trans-Siperian -junalla. Hän tapaa Hilalin, lahjakkaan nuoren viulistin, jota hän rakasti viisisataa vuotta aiemmin edellisessä elämässään. Tuolloin päähenkilö toimi raukkamaisesti ja petti naisen tavalla, joka yhä estää häntä löytämästä aitoa onnea. Yhdessä he aloittavat mystisen matkan ajassa ja tilassa ja oppivat rakkautta, anteeksiantamista ja rohkeutta kohdata elämän väistämättömät haasteet.


Alef houkuttelee lukijaa kauniilla ja inspiroivalla tavalla pohtimaan oman, henkilökohtaisen matkansa merkitystä: olemmeko siellä missä haluamme olla ja teemmekö sitä mitä haluamme tehdä?


"Elämämme on jatkuva matka, syntymästä kuolemaan. Maisemat vaihtuvat, ihmiset vaihtuvat, tarpeet muuttuvat, mutta juna jatkaa kulkuaan. Elämä on juna, ei asema."

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Toivon portit, Siion-kronikka 1

Toivon portit, Siion-kronikka 1

4,00 €
Uskollinen sydän

Uskollinen sydän

7,90 €
Kainin merkki

Kainin merkki

8,90 €
Suuri avioero

Suuri avioero

22,90 €
Tytön tie, sid.

Tytön tie, sid.

27,90 €