Alef

Lisää kuvia

Alef

Coelho Paulo
Tuotenumero: 9789525637632

28,80 €

OVH: 32.00 €

Muuta elämäsi, kirjoita kohtalosi uudelleen. Alef on kirja pelkojen ja syntien kohtaamisesta, rakkauden ja anteeksiannon etsimisestä ja rohkeudesta kohdata elämän väistämättömät haasteet.
TAI

Saatavuus: Varastossa


Maailmanlaajuisen suosion saavuttanut bestseller-kirjailija Paulo Coelho kertoo tässä romaanissa omasta matkastaan. Kuten rakastetun Alkemisti-kirjan päähenkilö, myös Coelho kokee syvän uskonkriisin. Etsiessään tietä henkiseen uudistumiseen hän päättää aloittaa alusta, etsiä uudelleen yhteyden ympärillä oleviin ihmisiin ja maisemiin.


Kirjailija lähtee etsimään uutta energiaa ensin Afrikasta ja sitten Euroopasta ja Aasiasta Trans-Siperian -junalla. Hän tapaa Hilalin, lahjakkaan nuoren viulistin, jota hän rakasti viisisataa vuotta aiemmin edellisessä elämässään. Tuolloin päähenkilö toimi raukkamaisesti ja petti naisen tavalla, joka yhä estää häntä löytämästä aitoa onnea. Yhdessä he aloittavat mystisen matkan ajassa ja tilassa ja oppivat rakkautta, anteeksiantamista ja rohkeutta kohdata elämän väistämättömät haasteet.


Alef houkuttelee lukijaa kauniilla ja inspiroivalla tavalla pohtimaan oman, henkilökohtaisen matkansa merkitystä: olemmeko siellä missä haluamme olla ja teemmekö sitä mitä haluamme tehdä?


"Elämämme on jatkuva matka, syntymästä kuolemaan. Maisemat vaihtuvat, ihmiset vaihtuvat, tarpeet muuttuvat, mutta juna jatkaa kulkuaan. Elämä on juna, ei asema."

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Coelho Paulo
Julkaisuvuosi, julkaisija Bazar 2011

Saatat olla kiinnostunut myös näistä