• 020 754 2350

Kirkon viikkomuistio 2017, mustat kanne

Lisää kuvia

Kirkon viikkomuistio 2017, mustat kanne

Tuotenumero: 6418132000082

33,90 €
Pystyrakenteinen suosittu A5-kokoinen viikkomuistio vuodelle 2017, jossa koko viikko on samalla aukeamalla - sileillä, laadukkailla mustilla pujotuskansilla, kynäpidikkeellä ja lisätaskuilla.
TAI

Saatavuus: Jälkitoimitustuote


Pystyrakenteinen suosittu A5-kokoinen viikkomuistio vuodelle 2017, jossa koko viikko on samalla aukeamalla - sileillä, laadukkailla mustilla pujotuskansilla, kynäpidikkeellä ja lisätaskuilla. Jokaisena viikonpäivänä on runsaasti tilaa päivittäisille merkinnöille - myös viikonloppuisin. Kalenteri sisältää pyhäpäivän tiedot ja laajan kirkollisen tietopaketin.


Seurakunnan työntekijöiden käyttöön suunnitellut vuosikalenterit ottavat huomioon seurakuntatyön erityistarpeet ja ne on suunniteltu kovaan käyttöön. Mallisto perustuu ympäristöä säästävään vuosipakettikäytäntöön, ja ympäristötekijät on mahdollisuuksien mukaan otettu huomioon myös materiaalinvalinnoissa. Kirkolliset vuosikalenterit ovat tehokkaita apuvälineitä työn ja vapaa-ajan organisointiin. Viikkoaukeamien taitossa on huomioitu seurakuntien viikonlopputyön vaatimukset. Kalenteriin voi luottaa vuoden kaikkina päivinä.


Kaikissa kalentereissa on erityisesti seurakuntatyöhön toimitettu kalenteriosuus, josta löytyvät pyhäpäivän tiedot raamatunteksteineen, tiedot liturgisista väreistä, virsistä ja kynttilöiden määrästä. Jokaisessa mallissa on myös laaja kirkollinen tietopaketti - etu, jota ei muista kalentereistä löydy.

Reformaation merkkivuonna kalenteri sisältää kullekin viikolle Martti Lutherin kirkkovuoden aiheeseen liittyvän mietelmän.

Lisätiedot

Lisätiedot