• 020 754 2350

Kirkon taskukalenteri 2017, punaiset

Lisää kuvia

Kirkon taskukalenteri 2017, punaiset

Tuotenumero: 6418132000890

24,50 €
Taskukokoisessa kalenterissa vuodelle 2017 on viikko selkeästi samalla aukeamalla ja tilaa on varattu myös viikonlopuksi ja pyhäpäiväksi - punaisilla kansilla ja kynäpidikkeellä.
TAI

Saatavuus: Jälkitoimitustuote


Taskukokoisessa kalenterissa vuodelle 2017 on viikko selkeästi samalla aukeamalla ja tilaa on varattu myös viikonlopuksi ja pyhäpäiväksi - punaisilla kansilla ja kynäpidikkeellä. Kalenteri sisältää pyhäpäivän tiedot ja laajan kirkollisen tietopaketin.


Seurakunnan työntekijöiden käyttöön suunnitellut vuosikalenterit ottavat huomioon seurakuntatyön erityistarpeet ja ne on suunniteltu kovaan käyttöön. Mallisto perustuu ympäristöä säästävään vuosipakettikäytäntöön, ja ympäristötekijät on mahdollisuuksien mukaan otettu huomioon myös materiaalinvalinnoissa. Kirkolliset vuosikalenterit ovat tehokkaita apuvälineitä työn ja vapaa-ajan organisointiin. Viikkoaukeamien taitossa on huomioitu seurakuntien viikonlopputyön vaatimukset. Kalenteriin voi luottaa vuoden kaikkina päivinä.


Kaikissa kalentereissa on erityisesti seurakuntatyöhön toimitettu kalenteriosuus, josta löytyvät pyhäpäivän tiedot raamatunteksteineen, tiedot liturgisista väreistä, virsistä ja kynttilöiden määrästä. Jokaisessa mallissa on myös laaja kirkollinen tietopaketti - etu, jota ei muista kalentereistä löydy.

Reformaation merkkivuonna kalenteri sisältää kullekin viikolle kirkkovuoden aiheeseen liittyvän Martti Lutherin mietelmän.

Lisätiedot

Lisätiedot