• 020 754 2350

Kirkon viikkokalenteri 2017 vuosipaketti

Lisää kuvia

Kirkon viikkokalenteri 2017 vuosipaketti

Tuotenumero: 6418132000913

25,90 €
Suosittu A5-kokoinen viikkokalenteri vuodelle 2017, jossa aukeaman oikealla sivulla ovat viikonpäivät tuntijaon mukaisesti.
TAI

Saatavuus: Jälkitoimitustuote


Suosittu A5-kokoinen viikkokalenteri vuodelle 2017, jossa aukeaman oikealla sivulla ovat viikonpäivät tuntijaon mukaisesti. Vasemmalle on varattu paljon muistiinpanotilaa, jota voi joustavasti käyttää koko viikkoa koskeviin muistiinpanoihin tai laajentaa niiden päivien merkintöjä, joissa on enemmän tarvetta kirjoitustilalle. Kalenteri sisältää pyhäpäivän tiedot ja laajan kirkollisen tietopaketin.


Pelkkä vuosipaketti ilman kansia.


Seurakunnan työntekijöiden käyttöön suunnitellut vuosikalenterit ottavat huomioon seurakuntatyön erityistarpeet ja ne on suunniteltu kovaan käyttöön. Mallisto perustuu ympäristöä säästävään vuosipakettikäytäntöön, ja ympäristötekijät on mahdollisuuksien mukaan otettu huomioon myös materiaalinvalinnoissa. Kirkolliset vuosikalenterit ovat tehokkaita apuvälineitä työn ja vapaa-ajan organisointiin. Viikkoaukeamien taitossa on huomioitu seurakuntien viikonlopputyön vaatimukset. Kalenteriin voi luottaa vuoden kaikkina päivinä.


Kaikissa kalentereissa on erityisesti seurakuntatyöhön toimitettu kalenteriosuus, josta löytyvät pyhäpäivän tiedot raamatunteksteineen, tiedot liturgisista väreistä, virsistä ja kynttilöiden määrästä. Jokaisessa mallissa on myös laaja kirkollinen tietopaketti - etu, jota ei muista kalentereistä löydy.

Reformaation merkkivuonna kalenteri sisältää kullekin viikolle kirkkovuoden aiheeseen liittyvän Martti Lutherin mietelmän.

Lisätiedot

Lisätiedot